Cübbeli'den skandal sözler! Sahabe de zina yapmıştır

Cübbeli'den skandal sözler! Sahabe de zina yapmıştır

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir sohbet konuşmasında sahabelerin de zina yaptığını iddia etti.

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, bir sohbet konuşmasında sahabelerin de zina yaptığını iddia etti.

2011 yılında uygunsuz görüntüleri internete sızdırılan ve hakkında yaklaşık 400 tane s*ks kasedi olduğu iddia edilen Cübbeli Ahmet'in bir sohbet programında sarf ettiği sözler pes dedirtti.

Hakkında çıkan iddialar ve internete yansıyan görüntülerinden sonra, Cübbeli gelen eleştirilere cevap niteliğinde bir konuşma yapmış ve konuşmasında zinanın sahabeler tarafından da yapıldığını iddia etmişti. Cübbeli'nin yaptığı "Zina" ile ilgili konuşma yeniden internette ve sosyal medyada gündem oldu.

 

SAHABE DE ZİNA YAPTI

Cübbeli zina yapmanın normal olduğunu, tövbe kapısının ise açık olduğunu söylediği konuşmasında, Sahabe-i Kiram’dan zina yapan olduğunu iddia etti.

 

HAYIRLAR EFENDİ HAZRETLERİNDEN

Cübbeli “Benim yaptıklarım cemaati bağlamaz” sözlerini sarf ederek günahın nefsinden kaynaklandığını, hayırların ise Efendi Hazretlerinden olduğunu ifade ediyor. Cübbelinin hayırların Allah’tan değil Efendi hazretlerinden olduğunu söylemesi dikkat çekiyor.

 

GÜNAH İŞLEMEYİ NORMALLEŞTİRİYOR

 

Sohbetinde günah işlemeyi normalleştiren Cübbeli, bir zamanlar sahabelerin de zina yaptığını, ancak daha sonra kendilerinin tövbe ettiğini ifade etti.

Günah işlemek insandan neyi eksiltir ki diyen Cübbeli'nin o skandal sözleri yeniden sosyal medyaya damgasını vurdu.

İşte o sözler;

 

 

 

tarikat-mns.JPG

cub-nere.JPG

suleyman.JPG

siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
44 Yorum