Salda Gölü’nde Şeytana Tapma Ayinleri mi yapılıyor?

Salda Gölü’nde Şeytana Tapma Ayinleri mi yapılıyor?

Başta Salda Gölü olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yakılan dev ateşler çevresinde şeytana tapma ayinleri yapıldığını belirlendi.

Superhaber’den Mevlüt Tezel’in yaptığı özel bir habere göre internet ve sosyal medyanın yardımı ile gençler aileler ve geleneklerinden uzaklaştırılıp Reiki, meditasyon, kişisel gelişim adı altında kandırılarak şeytan, ateş, doğum, güneş gibi imgelerle beyinleri yıkanıyor.

 

peri1.jpg

Bu gençlerden bir tanesinin ablası olan ve İstanbul’da bir sigorta şirketinde çalışan Emine Yavuz sosyal medya hesabı üzerinden çeşitli kamu ve kuruluşlarına yazarak “Ne olur kardeşimi kurtarın” diye yardım istedi.

 

peri7.jpg

Emine Yavuz paylaşımlarında : “ Kardeşim Leyla Yavuz, Gülçin Ö. ve Sabri S. isimli şahısların yönettiği “Nefesi Hızır: Kişisel ve Ruhsal Gelişim isimli yere gidip gelmeye başladı. Kardeşim buraya meditasyon adı altında gitti ve zarar görmeye başladı. Önce dini inkar ederek, sapkın düşünceleri zihninde barındırmaya başladı. Kardeşim bu değildi. Başta CİMER, polis olmak üzere her yere şikayet ettim ama maalesef bir sonuç alamadık. Bu sapkın kurumun sizlerin sayesinde araştırılıp, bir ailenin daha yüreği yanmadan sonuçlanmasını, haftalardır gösterdiğim mücadelenin son bulmasını talep ediyorum” yazdı.

 

peri2.jpg

Dertli abla: “Reiki şarlatanları meleklerle konuştuklarını söyleyip 'Siz de konuşabilirsiniz' diyerek paralar alıp gencecik çocukların beyinlerini yıkıyorlar. Reiki adı altında şeytani ayinler yapıyorlar. Bunların ne eğitim verdiklerinin araştırılmasını rica ederim. İslam dinini kötülüyorlar, ne olur bunlara fırsat vermeyin. Kardeşim bunlar yüzünden sapkın düşüncelere büründü sesimizi duyun” dedi.

 

peri6.jpg

Çaresiz abla ayrıca şunları da anlattı: “Bu kişiler yakın arkadaş çevrelerini kullanarak, aile, iş, arkadaş çevresinde sorun yaşayan gençlere ulaşıyorlar. Kurslarına yönlendirdikleri gençleri arınıp, temizlenip daha iyi bir enerjiye sahip olup, rahatlayacaklarına inandırıyorlar. Bunlar İstanbul’un çeşitli yerlerinde ve Burdur’daki Salda Gölü’nde eğitim toplantıları adı altında çeşitli ayinler düzenliyorlar. Bunların temel felsefesi, gençleri önce ailelerinden sonra dinlerinden koparmak. Gençlere yalnız yaşamaları gerektiğini, ailelerinden ayrılmalarının daha iyi olacağını telkin ediyorlar.

 

peri5.jpg

Şeytanı iyi melek gibi ejderha olarak gösteriyorlar. Kardeşim buraya gitmeye başladıktan sonra Ramazan’da ben, babam ve annem teravih namazı kılarken evde şortla dolaşmaya başladı. Bunu hiç yapmazdı…Yine Kurban Bayramı’nı sorgulamaya ve hayvanların boğazlandığını söylemeye başladı. Salda Gölü çevresinde bir otelde kişi başına 3 gün için gece de 300 TL. alınıyormuş. Ben de aralarına girmek istedim ama almadılar. Kısacası bu ve bunun gibi yerler gençlerden önce manevi sonra maddi olarak faydalanıyorlar. ”

 

peri4.jpg

SALDA’DA ŞEYTANA TAPMA AYİNLERİ

Superhaber muhabirleri yaptıkları araştırma sonucunda başta Salda Gölü olmak üzere Türkiye’nin çeşitli yerlerinde yakılan dev ateşler çevresinde şeytana tapma ayinleri yapıldığını belirledi.

 

peri3.jpg

Sözü geçen şirketin sosyal medya paylaşımlarında ve tanıtım afişlerinde yer alan cümleler ise oldukça ilginç ve düşündürücü: “ Biz bugün Peri’ye dönüşme kararı aldık”, “Ateşten ejderham yolculuğa hazır”, “İçindeki Tanrıça’yı her anında hatırla ve Gia’ya kavuş”, “Tanrılarla devam ediyoruz, 21 günlük enerji çalışması”, “Ejderhanın efsanevi rehberliği”, “Perilerin sihirli dünyasına giriş, Gölün hanımefendisi”

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Süper Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.