Samatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangın kontrol altında

Samatya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangın kontrol altında

Samatya'da bulunan İstanbul Eğitim Araştırma Hastanesi Beyin Cerrahi bölümünde çıkan yangın kontrol altına alındı. İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamaya göre, yangın yaralı ve can kaybı olmadan atlatıldı.

Yangın ilk çıktığında acil durumdaki hastalar ambulanslarla başka hastanelere nakledildi. Tahliye sırasında hareketli anlar yaşanırken olay yerine Beyoğlu, Şişli, Fatih ve Bakırköy'den çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. İtfaiye ekipleri yangına müdahalede bulundu. Ekiplerin camları kırarak duman tahliyesinde bulundu. Yapılan müdahalenin ardından yangın söndürüldü. Ekiplerin hastanedeki çalışmaları sürüyor.

 

VALİLİK AÇIKLADI

İstanbul Valiliği'nden Samatya'daki İstanbul Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki yangına ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

Açıklamada, "İstanbul Samatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Nöroloji Bölümünde bugün saat 21.30'da henüz tespit edilemeyen bir nedenle yangın çıkmıştır. Söz konusu yangın itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle kontrol altına alınmış ve hastalar tahliye edilmiştir. Alınan ilk bilgilere göre çıkan yangında herhangi bir yaralı ve can kaybımız yoktur. Konuyla ilgili tahkikata başlanmıştır." ifadelerine yer verildi.

 

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.