Şanlıurfa’da iki aile arazi yüzünden birbirine girdi: 2 ölü, 3 yaralı!

Şanlıurfa’da iki aile arazi yüzünden birbirine girdi: 2 ölü, 3 yaralı!

Şanlıurfa’da iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan kavgada 2 kişi hayattı. 1’i ağır 3 kişi ise yaralanarak çeşitli hastanelerde tedavi altına alındı

Alınan bilgiye göre, sabah saatlerinde Haliliye ilçesine bağlı İbrik kırsal Mahallesinde iki aile arasında arazi anlaşmazlığı nedeniyle kavga çıktı. Araya girenler kavgayı ayırdı. Akşam saatlerinde Şenocak kırsal Mahallesinde tekrar karşılaşan aileler, yeniden kavga etti. Taş, sopa ve silahların da kullanıldığı kavgada Halil Erçel ile Ali Erçel olay yerinde hayatını kaybederken Mehmet Erçel, Mahmut Kırmızıkılıç ve Hamit Kırmızıkılıç yaralandı.

 

BİR KİŞİNİN DURUMU AĞIR, BİR KİŞİ GÖZALTINDA

Kavga nedeniyle bölgeye çok sayıda jandarma ekibi sevk edildi. Olay yerine giden jandarma ekipleri, kavgayı ayırırken yaralılar ise ambulanslarla Harran Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi ile Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralılardan Mehmet Erçel'in durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

Cesetler, olay yerindeki incelemenin ardından Şanlıuırfa Adli Tıp Kurumu Morguna kaldırılırken kavgada silah kullandığı belirlenen 1 kişi ise gözaltına alındı.

Kavgayla ilgili soruşturma devam ediyor.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.