Saray'a 'Cin savma' birliği mi kuruldu? 'Ya Reis'e musallat olurlarsa?'

Saray'a 'Cin savma' birliği mi kuruldu? 'Ya Reis'e musallat olurlarsa?'

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bir Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü oluşturulmuştu.

Geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile Cumhurbaşkanlığı bünyesinde bir Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü oluşturulmuştu.

T24 yazarı Mehmet Y. Yılmaz'da Cumhurbaşkanlığı bünyesinde oluşturulan Koruma müdürlüğüne ilişkin bir yazı kaleme aldı.

 'Üç harfliler', Reis'e musallat olursa' başlıklı yazısında Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü'nün görevlerini değerlendiren Yılmaz, yazısında Cumhurbaşkanı’nı, ailesini, yardımcılarını ve bakanlarını 'maddi ve manevi şahsiyetlerine karşı her türlü saldırıya karşı korumak' olarak belirtilen bu birimin manevi şahsiyetlerin nasıl korunacağını anlayamadı' ifadelerini kullandı.

İşte o yazının ilgili bölümü;

'Araştırmacı gazetecilik diye bir şey var. Ben de o yöntemleri kullandım, daldım internete!
Gördüğüm kadarıyla bu kişilerin manevi şahsiyetleri zaten yasal olarak koruma altında.
Cumhurbaşkanı’nın hoşuna gitmeyen her şey zaten “hakaret” sınıfına sokuluyor, savcılar, hakimler seferber oluyor.
“Kamu görevlisine görevinden dolayı hakaret” gibi ağır bir suç da tanımlanmış.
Bunda da savcılar ve yargıçlar kimsenin gözünün yaşına bakmıyorlar.
Yani işin bu kısmında bu yeni genel müdürlüğün yapabileceği çok şey yok.

İçlerinden bir birini, korunacak kişilere laf sokuşturmaya çalışan densizlerin üzerine salıp, dövdürmek elbette her zaman mümkün. Ama bu çok geniş bir kadro gerektirebilir, çünkü Cumhurbaşkanı’na hakaret ettiği öne sürülenler bu alanda rekor kırmış durumda. İnternet araştırmalarım gösterdi ki bir de maneviyata bulaşan ve “üç harfliler” denilen bir bela türü var.
Bildiğiniz “cin” yani, iyi saatte olsunlar, siz de bu üç harfi ağzınıza alacaksanız tedbiri elden bırakmayın, “iyi saatte olsunlar” deyiverin.
Bu cinler, büyük devletlerin gizli servisleri tarafından her amaçla kullanılabiliyorlar. Bunu da biliyoruz.
Sadece istihbarat elde etmekte değil, uydu tamirinde, nükleer denizaltıları yürütmekte filan da kullanılabiliyorlar.
Hatta NASA, Sakarya’da yaşayan bir hocadan bu konuda yardım almak için araya ne aracılar koydu!

Ve Allah göstermesin, bu üç harfliler insanoğluna bir tebelleş olurlarsa, dağ gibi delikanlılar bile devrilip gidiyor!
Onun için bu üç harflileri, Dünya Lideri’ne musallat etmek isteyecek gizli servisler mutlaka vardır. İlk aklıma gelenler: CIA, Mossad, Muhaberat, MOIS (İran Gizli Servisi), MI6, BND, SVR.
Onun için Koruma Hizmetleri Genel Müdürlüğü bünyesinde bir “Cin Defetme ve Gerektiğinde Kullanma Daire Başkanlığı” oluşturulmalı.
Baktım, idari şemasında böyle bir birim görünmüyor. Büyük eksiklik! Hemen kararnameyi düzelten kararnameyi düzelten yeni bir kararname gerekiyor!
Tabii bunlar kılık kıyafet yönetmeliğinden de muaf olmak durumundalar.

Cin kovacak, gerektiğinde cinleri ele geçirip büyük devletlerin yaptığı gibi istihbaratta filan kullanacak çapta nefesi kuvvetli hocaların, takım elbise – kravat dolaşmalarını beklemiyorsunuz her halde!
YouTube’dan buldum, Önder Özcan ve Serkan Kiremit isimli iki vatandaşımız bu işlerde uzmanmış. Özellikle cin çıkarma konusunda çektikleri iki video toplam 4 milyondan fazla seyredilmiş ki cinlerin bu ülkenin insanlarına nasıl bela olduğunun bundan daha iyi açıklaması olamaz.

Zaten Buket Aydın’ın ‘40’ programında, CNN Türk’te Nihat Hatipoğlu da bu konuyu açıklıyor. Bu cinler her yere koşup, gidebiliyorlarmış. Yani Koruma Hizmetleri Genel Müdürü’nün Allah yardımcısı olsun, bu çok tehlikeli bir görev.
Ve dikkatli olsunlar, cinler her kılığa girebiliyorlar, cin savmak üzere işe aldıkları adamlar cin çıkmasın, aman diyeyim!'

SİYASETCAFE.COM

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.