Seçim sonuçları sonrası Kılıçdaroğlu'dan ilk açıklama

Seçim sonuçları sonrası Kılıçdaroğlu'dan ilk açıklama

Yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı ile ilgili Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'da açıklamalarda bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yenilenen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı hakkında açıklamalarda bulundu.

Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle;

Ben bu milletin ferasetine güveniyorum. Halkımızın iradesine güveniyoruz. Allah'ın izniyle 800 bin oy farkıyla biz bu işi çözdük.

Her şey adalet yürüyüşüyle başladı. Adalet, huzur ve hak istedik. Bütün dünyaya sesimizi duyurduk. Hakkı hukuku ve adaleti istedik. Bütün engelleri hep birlikte aştık. En son İstanbul seçimlerinde aştık.

Gençlik kollarına, kadın kollarına, partiye üye olmaksızın destek olan herkese şükranlarımı sunuyorum. Ekrem İmamoğlu'nu destekleyen 80 milyon tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. İYİ Parti başkanına ve milletvekillerine gönülden teşekkür ediyorum.

Bizler tarihin en önemli süreçlerinden birini yaşadık. Demokrasi konusunda destan yazdık ve bu yazdığımız destan bütün dünyada yankılanıyor. Bundan daha güzel bir şey olamaz.

82 milyon demokrasi sınavını verdi. Birlikte demokrasimizi yükselteceğiz. Ekrem İmamoğlu 'Her şey çok güzel olacak' dedi ve onun beklentileri karşılık buldu. Kazanan Türkiye'dir.

Mansur Başkan Ankara'yı Cumhuriyet'in Ankara'sı yapacaktır. Göreceksiniz Ekrem İmamoğlu da 3 İmparatorluğa başkentlik yapan İstanbul'u dünyanın en önemli markası yapacaktır.

Her belediye başkanına nasip olmaz. 2 şer ay arayla Belediye Başkanlığı'na seçilmek herkese nasip olmaz. Bundan sonra hiçbirimizin önünde engel yok. Herkesi kucaklayacağız.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.