Sedat Peker'in kaset savaşları başladı

Sedat Peker'in kaset savaşları başladı

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker, yayımladığı videolarda pek çok kişi hakkında iddialarda bulunuyor.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker YouTube kanalı üzerinden ilk defa 15 Nisan 2020'de bir video paylaşmış, Peker yayınladığı açıklama videosu ile bazı Türk politikacılar hakkında iddialarda bulunmuştu.

Peker bugüne dek yayınladığı 10 videoda Yeldana Kaharman’ın ölümü, Bodrum Marina’nın el değiştirmesi ve diğer konularla ilgili çeşitli iddialar dile getirmişti.

 

Peker ilk olarak Twitter hesabından İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık ile görüntülü konuştuğu videoyu yayınlamış ve şunları söylemişti:

 

“Kıymetli dostlarım, İnternethaber sitesinin sahibi olan Hadi Özışık – Süleyman Özışık kardeşler en yakınları olan Süleyman Soylu’yla benim aramda aracılık yaptıklarını yalanlamışlar, söyleyen şerefsizdir demişler. Ben kimseye hile yapmam, ancak kendimi de rezil duruma düşürmem. 2) Anlatımlarımda ismi geçen herkesi uyarıyorum. Beni yalanlamayın, herkesi rezil ederim. Adam gibi dik duracağız. Yoksa yerle yeksan ederim!“

Videolarda Özışık, Peker’le gayet samimi bir şekilde sohbet ediyor. Arada “Sen haklısın… Seninle dostluğuma devam ediyorum… Nasıl istiyorsan öyle yap… Canımsın benim… Moralini bozma” diyor.

 

KKTC BAŞBAKANI'NIN VİDEOSUNU PAYLAŞTI

 

Sedat Peker bu olayın ardından sosyal medya hesabından 'Deli Çavuş' isimli yeni bir hesap açıldığını ve bu hesaptan şahsına komplo kuran Kıbrıslı siyasilerin müstehcen videolarını yayınlayacağını duyurdu.

Daha sonra bu hesaptan KKTC Ulusal Birlik Partisi (UBP) Genel Başkanı ve Başbakan Ersan Saner'in uygunsuz bir videosu paylaşıldı.

Saner bu videonun ardından hem başbakanlıktan izne ayrıldığını, hem de yapılacak olan kurultayda genel başkan adaylığından çekildiğini duyurdu.

 

İHLAS HOLDİNG CEO'SUNUN GÖRÜNTÜSÜ DE PAYLAŞILDI

 

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e bağlı anonim bir Twitter hesabı son olarakta İhlas Holding CEO’su ve AK Parti'nin eski İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Rasim Kaan Aytoğu’nun 2 erkekle birlikte uygunsuz görüntülerini paylaştı.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ün, "Peker'in blöf yaptığı" ve "elinde önemli bir şey olmadığı" iddiasıyla paylaşılan görüntülerde Küçük'ün çalıştığı gazetenin ait olduğu İhlas Holding CEO'su Rasim Kaan Aytoğu'nun yer aldığı iddia edilen uygunsuz görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı

 

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.