Şehidin ailesi Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı

Şehidin ailesi Kılıçdaroğlu ile tokalaşmadı

Suriye'de çatışmada şehit düşen Deniz Piyade Yüzbaşı Celaleddin Özdemir'in cenaze töreninde şehidin ailesi CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun taziyesini kabul etmeyerek tokalaşmadı. 

Suriye'de çatışmada şehit düşen Deniz Piyade Yüzbaşı Celaleddin Özdemir'in dün yapılan cenaze törenine CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da katıldı.

Kılıçdaroğlu şehidin ailesinin olduğu tarafa doğru ilerledi. Bu esnada şehit ailelerinin çevresindeki kişilere taziyede bulunan Kılıçdaroğlu tek tek tokalaştı.

Ancak şehit ailesi Kılıçdaroğlu'na elini uzatıp taziyesini kabul etmeyerek tokalaşmadı. Kılıçdaroğlu bir kaç saniye beklediği şehit ailesinin önünden uzaklaşarak alanı terk etti. 

İşte o anlar;

Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Çubuk'da şehit aile ve vatandaşlar tarafından protesto edilmiş ve bir kişi tarafından yumruklu saldırıya uğramıştı. Bunun ardından Kılıçdaroğlu saldırı nedenini açıklamadan , "Bir milim geri adım atmayacağım' açıklamasını yapmıştı. PKK'nın siyasi uzantısı ile işbirliği yaptığı iddialarıyla suçlanan Kılıçdaroğlu'nun bu açıklaması üzerine HDP'li kalabalık bir heyet ziyaret etti.

Kemal Kılıçdaroğlu, saldırı için, 'Namaz kıldırmadılar namaz' diye anlatırken ardından kendisini protesto eden ve yumruklu saldırıyı yapan kişiler hakkında, 'Bunların PKK'dan hiç bir farkı yok' açıklaması yapmıştı. 

KILIÇDAROĞLU'NUN KATILDIĞI ŞEHİT CENAZESİNDE 34 GÖZALTI 

Suriye'nin Halep kentine bağlı Azez bölgesinde PKK/YPG'li teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Deniz Yüzbaşı Celaleddin Özdemir'in (35) CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da katıldığı Ankara'daki cenazesinin gerçekleştiği Ahmet Hamdi Akseki Camii etrafında polis ekiplerince şüpheli olduğu değerlendirilen 34 kişiyi gözaltına aldı.

34 KİŞİDEN 22'SİNİN ÇEŞİTLİ SUÇLARDAN KAYDI ÇIKTI 

Caminin çevresinde barikat oluşturan polis, sivil plakalı araçların sürücülerini cami çevresinden uzaklaştırdı. Namaz öncesi ise cenazeye katılmak için camiye gelen 34 kişilik bir grup, polisin dikkatini çekti. Durumlarından şüphelenilen ve provokatif eylem yapabileceği değerlendirilen 34 kişi, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Çankaya Yaşamkent Polis Merkezi'ne götürülen 34 şüpheli kişiden 22'sinin, çeşitli suçlardan kaydının olduğu belirlendi. 34 kişinin işlemlerinin sürdürüldüğü öğrenildi.

SİYASETCAFE.COM

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum