Şehit eşlerine çok ağır hakaret eden alçağın kız kardeşinden utanmazca söylemler!

Şehit eşlerine çok ağır hakaret eden alçağın kız kardeşinden utanmazca söylemler!

Vatan haini alçağın kız kardeşinden utanmazca söylemler; Katiller bir oğlum var onu yetiştirip PKK'ya yollayacağım. Sizleri öldürteceğim. Her gün PKK'ya dua ediyorum. Her gün birçok polis gebertsin diye

Sosyal medya üzerinden şehit eşlerine çok ağır hakaretlerde bulunan İ.H.S isimli şahıs ve kız kardeşi H.K.S. dün gece itibariyle İstanbul Emniyet Müdürlüğü’nce Zeytinburnu’nda yakalanmış ve göz altına alınmıştı.

Polis ekipleri İ.H.S.'nin yaşadığı eve giriş yaptığı sırada şüphelinin kız kardeşi olduğu belirlenen H.K.S. isimli şahıs polis ekiplerine fiziksel müdahalede bulunduğu öğrenildi. H.K.S.'nin polis ekiplerine, "Katiller bir oğlum var onu yetiştirip PKK'ya yollayacağım. Sizleri öldürteceğim. Her gün PKK'ya dua ediyorum. Her gün birçok polis gebertsin diye" dediği öğrenildi. Polislere yönelik hakaret içerikli sözler sarf eden H.K.S. de ekipler tarafından gözaltına alındı.

İ.H.S sosyal medya üzerinden yayınladığı videolarda şehit eşlerine çok ağır hakaretlerde bulunmuş ve çok ağır tepkiler almıştı.

 

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.