Selçuk Bayraktar'dan Merdan Yanardağ'a tokat gibi SİHA cevabı!

Selçuk Bayraktar'dan Merdan Yanardağ'a tokat gibi SİHA cevabı!

Tüm dünyanın gıpta ile baktığı Türk SİHA'larına "Oyuncak uçak gibi düşünün" diyen TELE1'in sahibi Merdan Yanardağ'a Selçuk Bayraktar'dan cevap geldi.

Selçuk Bayraktar, TELE1'deki programında Ukrayna'da kullanılan Türk SİHA'ları haberleri üzerinden milli hava araçlarını oyuncak planöre benzeten Merdan Yanardağ'a cevap verdi.

Bayraktar, "Katranı kaynatsan olur mu şeker, Cinsini sevdiğim cinsine çeker... TSK, o oyuncaklarla son yıllarda en fazla kandil'e vuruyor, en çok ses bundan geliyor. Sebep-sonuç ilişkili korelasyon ve nedensellik bağlamında; kontrollü deneyle pozitif bilime katkı böyle birşey..." ifadelerini kullandı.

 

iiiiiiiiiiiii.JPG

 

NE OLMUŞTU?

 

TELE1'in sahibi Merdan Yanardağ canlı yayında Türk SİHA'larını oyuncağa benzeterek, 'Türkiye'deki SİHA ve İHA üreten bunlar planör. Oyuncak uçak gibi düşünün yani bir uçak teknolojisi filan değil böyle ileri teknoloji filan deniliyor ama yüzde 70'i zaten dışardan gelmiş montajla sağlanıyor' demişti

Yanardağ'ın fıkra gibi açıklamaları sosyal medya kullanıcılarının da diline düşmüş, onlarca kişi Yanardağ ile dalga geçmişti.

 


Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.