Selçuk Bayraktar'tan CHP’li Veli Ağbaba’nın İBB iftirasına sert tepki!

Selçuk Bayraktar'tan CHP’li Veli Ağbaba’nın İBB iftirasına sert tepki!

Baykar Savunma Teknik Müdürü/CTO ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile CHP'li Veli Ağbaba'ya sert tepki gösterdi.

CHP'li Veli Ağbaba sosyal medyadan "AKP neden mahkemeye başvurup kayıtların yedeklenmesini engellemek istiyor? Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın damadı Selçuk Bayraktar'ın mütevelli heyeti başkanı olduğu T3 Vakfına 41.1 trilyon lira destek verilmiş" iddiasında bulunmuştu. 

Baykar Savunma Teknik Müdürü/CTO ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar, CHP'li Veli Ağbaba tarafından İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun veri kopyalama talimatının mahkeme kararıyla engellenmesi ile başkanlığını yürüttüğü T3 Vakfı'nın ilişkilendirilmesine sert tepki gösterdi. 

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "T3 senin gibi alçakça iftira atanlara daha önce gereken cevabı vermiştik. 41 kuruş dahi İBB’den para almadı Vakfımız sen ve diğer iftiracılar için hukuki yollara başvurmaya devam edeceğiz Ne yaparsanız yapın ben ve binlerce vakıf gönüllümüz #MilliTeknolojiHamlesi'nden dönmeyecek." dedi. 

donmeyecek-siyasetcafe.png

Bayraktar İBB'nin faaliyet raporunda geçen rakamlarla ilgili sosyal medyada dolaşan ve muhalif gazetelerde yer alan benzer iddialar üzerine şu yazılı açıklamayı yapmıştı. 

vakif-aciklama-siyasetcafe.jpg

T3 Vakfı'ndan yapılan bu açıklamada da belirtildiği gibi İBB'nin faaliyet raporundaki detaylara da bakıldığında da iki ayrı kalemde görülen bahse konu 41 milyon liranın T3 Vakfına aktarılmadığı net bir şekilde görülüyor. 

İşte T3 Vakfına aktarıldı denilen paraların İBB'nin faaliyet raporuna göre nerelere harcandığını gösteren tablolar;

tablo1-siyasetcafe.png

tablo2-siyasetcafe.png

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.