İmamoğlu'nun İBB'de 'veri kopyalama' girişimine çarpıcı yorum!

İmamoğlu'nun İBB'de 'veri kopyalama' girişimine çarpıcı yorum!

SETA Strateji Araştırmaları Direktörü Hasan Basri Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediyedeki veritabanının kopyalanması talimatını değerlendirdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun belediyedeki veritabanının kopyalanması talimatını değerlendiren SETA Strateji Araştırmaları Direktörü Hasan Basri Yalçın, 15 Temmuz'da darbecilerin ilk talan etmek istediklerin yerin de veritabanı olduğunu söyledi.

Habertürk TV'de Eren Eğilmez'in sunduğu 'Gerçek Fikri Ne' programında konuşan Hasan Basri Yalçın, Ekrem İmamoğlu'nun İBB'deki veri tabanını kopyalama girişimi hakkında dikkat çeken bir değerlendirmede bulundu.

'ÖZEL SEKTÖR MÜSADE ETMEZ'

Veriyi incelemenin başka bir şey, kopyalamanın ise bambaşka bir şey olduğunu vurgulayan Yalçın, özel sektördeki kurumların dahi, yeni gelen genel müdürlere böyle bir şey için asla müsade etmeyeceğini belirtti.

'15 TEMMUZ'DA İLK ORAYI TALAN ETMEK İSTEDİLER'

Hasan Basri Yalçın, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin önemine değinerek, 15 Temmuz'da darbecilerin en çok kanı döktüğü yerin Saraçhane olduğunu, içeri girdiklerinde de ilk talan etmek istediklerin yerin de veritabanı olduğunu söyledi.

SİYASETCAFE.COM

 

İlgili Haberler
 EDİTÖR
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.