Selvi, Erdoğan'ı yalanladı

Selvi, Erdoğan'ı yalanladı

Ak Parti, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan adayı olarak İsmail Kahraman gösterdi ve tartışmalarda beraberinde geldi. İşte ayrıntılar;

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Rusya ziyareti öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlamış ve bir gazetecinin Kahraman'ın adaylığıyla ilgili sorusuna "Şu anda İsmail Bey'in adaylığını ben de sizler gibi yeni öğrenmiş bulunuyorum. Bana düşen hayırlı olsun demektir. Benim oy kullanma hakkım da yok" diye cevap vermişti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın dün ziyaret öncesinde yaptığı açıklamasındaki “yeni öğrenmiş bulunuyorum” ifadesi kamuoyunda çokça tartışıldı.

Gazeteci-yazar Abdülkadir Selvi’de Erdoğan’ın yeni öğrendim sözlerine ilişkin bugün ki köşe yazısında Ak Parti’nin meclis başkan adayı kararının Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde alındığını söyledi.

Abdulkadir Selvi, “Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsmail Kahraman’ın Meclis başkanı olarak devam etmesi kararını verdi. Karar, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde baş başa yenilen yemekte alındı. Dün iki kişinin telefonları çok yoğundu. AK Parti milletvekilleri, tebrik etmek için İsmail Kahraman’ı aradı. AK Parti yöneticileri ise ikna etmek için Burhan Kuzu’nun telefonlarını susturmadı. Bülent Arınç ve Cemil Çiçek iki dönem Meclis başkanlığı yapmıştı. İsmail Kahraman’ın da iki dönemi tamamlaması uygun görüldü” diye yazdı.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.