Trabzonspor, Beşiktaş’ın yıldızına kancayı attı

Trabzonspor, Beşiktaş’ın yıldızına kancayı attı

Bordo – Mavili takım geçen sezonun şampiyonu Beşiktaş’tan yıldız futbolcuyu istedi. İşte Beşiktaş’ın cevabı ve haberin ayrıntıları;

Trabzonspor, sezonun ilk devresinde fazla forma şansı bulamayan Hollandalı oyuncu Jeremain Lens'i kadrosuna katmak istedi ancak Beşiktaş'tan olumsuz yanıt aldı.

Trabzonspor yönetimi, Beşiktaş'ın Sunderland'den kiraladığı Jeremain Lens'e göz dikti. Siyah-beyazlı ekipte fazla forma şansı bulamayan oyuncuyu isteyen bordo-mavililer, nabız yokladı. Hollandalı kanat oyuncusunu, Beşiktaş'tan tazminatı ödenerek ayrılması durumunda, kiralık olarak sezon sonuna kadar almayı planlayan Karadeniz ekibi, Beşiktaş ile görüşme yaptı ancak olumsuz yanıt aldı.

Trabzonspor’da Jaja çılgınlığı

ORKAN KİRALANABİLİR

Lens transferi rafa kalkarken, bu kez de gündeme Orkan Çınar geldi. Beşiktaş cephesinin, genç oyuncu konusunda ise düşüneceğini bildirdiği öğrenildi.

Trabzonspor’un yıldızına Süper Lig’den 2 teklif!

Fenerbahçe ile geçtiğimiz sezonda 36 maçta 5 gol atıp, 16 asist yaparak büyük beğeni toplayan Jeremain Lens, Beşiktaş'ta ise istenileni veremedi. Hollandalı yıldız futbolcu, çıktığı 12 maçta sadece 555 dakika sahada kalabilirken, Süper Lig'de 1, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise 3 gol attı, 3 asist yaptı.

Beşiktaş’ın kalecisine İngiltere’den flaş teklif

Beşiktaş yönetimi, Sunderland'den kiralık olarak alınan tecrübeli futbolcunun, sezon sonunda bonservisine 4 milyon Euro ödeyecek.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.