Şerefli Şükrü'ye okkalı cevap

Şerefli Şükrü'ye okkalı cevap

MHP Genel Başkanı Baş Danışmanı Şükrü ALNIAÇIK ağzını bozdu.

MHP Genel Başkanı Baş Danışmanı Şükrü ALNIAÇIK ağzını bozdu.

 

Sosyal medya hesabından Direk Sitemizi hedef alan Küfürlerle yaptığı paylaşımlar onun üslup ve ruh halini gösterir nitelikteydi.

 

Biz kendisine aynı üslupla cevap vermeyi Türk Kültürü ve Aldığımız terbiye gereği uygun bulmadık. Mutlaka kendisi çok şerefli bir insandır bundan asla şüphemiz yok. Tabi Şeref kelimesinden kimin ne anladığına bakmakta lazım.

 

Kendisinin de belirttiği gibi biz bir kelimesini alıp manşet yapmışız.. İşte kurduğu cümlenin tamamı;

 

Türkçü kelimesindeki iki sert sessiz, bu unvanı daha sert ve makbulmüş gibi gösterse de asıl ve muteber olan, "Milliyetçilik"tir.

 

Üstadımızın paylaştığı diğer paylaşımların kelimesine bile dokunmadık az çok ilkokul seviyesinde okur yazar olan herkes diğer paylaşımlardaki çelişkili ifadeler ve manşetimizin kelimelirinin tamamının sadece bir paylaşımın içimde olduğunu görecektir..

 

İşte O haber

 

Biz nereyi almışız, ve Attığımız Manşet neymiş,

 

 

İsmimizde, Cismimizde Türk yok muş..!

 

Yarabbim bu ne gaflet. Bu ne garabet. Bu ne Öfke, dur hele Şükrü dur.. Sayın danışman çağın O kadar gerisinde kalmış ki, Googl’ı Türk Firması sanıyor. Sayın Danış-MAM; Google Türkçe kalekterli kelimeleri virüs olarak görür. Alt yapısı İngilizce karekterlere göre kurulmuştur. Bu mevzu seni aşar.

 

Bak neymiş sloganımız; ‘’Türk Milletinden yana tarafız’’ dur bir daha kırmızı yazıyla yazalım, zor anlarsın ne de olsa Teknik bilginiz biraz kıt  ‘’Türk Milletinden yana tarafız’’

 

Ah danışmam ahh…

 

Artık sizi ciddiye bile almıyor Türkçüler ve Türk Milliyetçileri.

 

Hoş görüyoruz sizi.

 

Üç beş Osmanlıca, farsça kelimeyi yan yana getirip, araya birkaç Türkçe kelime ekleyerek kurduğunuz cümlelere bakanda sizi ideolog sanıyor..

 

Sayın Danışman Size gelen tepkileri ve yorumları MHP'nin kurumsal kimliğine zarar vermemek adına yayınlamıyor.. Ah O yorumları bir okusan bakalım, çok iyi tanıdığın arkadaşların senin hakkında neler yazmış.. 

 

Çünkü, Biz TÜRKÇÜYÜZ, adabımız ve Terbiyemiz bunu gerektiriyor. Sizin gibi Ülkücülere Şerefsiz demeyi adap yoksunluğu sayarız,

 

Siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.