Serel’den çıplak fotoğrafını eleştirenlere olay yanıt

Serel’den çıplak fotoğrafını eleştirenlere olay yanıt

Güzel oyuncu Serel Yereli dün paylaştığı çıplak fotoğrafına gelen yorumlara sert bir dille yanıt verdi. İşte ayrıntılar;

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla adından sıkça söz ettiren Serel Yereli, son olarak Instagram’dan çıplak bir pozunu paylaşmıştı. Serel Yereli gelen eleştirilere yine ilginç bir fotoğraf ve yorumla yanıt verdi.

Bodrum Masalı dizisindeki Alara rolüyle tanındıktan sonra yurt dışına yerleşen Sereli, Instagram hesabından yaptığı paylaşımlarıyla dikkatleri çekiyor. Instagram’dan paylaştığı cüretkar pozlarıyla sık sık magazin sayfalarını süsleyen genç oyuncu Serel Yereli’nin son paylaşımı da olay oldu.

Serel Yereli kendisine gelen eleştirilere ilginç bir fotoğrafıyla Instagram hesabından yanıt verdi. Son olarak dilini aynaya değdirdiği bir fotoğrafını paylaşan genç oyuncu, ‘Bir şeyleri inadına yapmayı gerçekten çok seviyorum’ dedi.

Gönderisi kısa sürede çok sayıda beğeni ve yorum alan Yereli, son paylaşımında şu notu yazdı:

serel-yereli-siyasetcafe.jpg

“Diken üstünde, rahatsiz bir sekilde yasamak icin fazla güzel olan ülkemde , her zaman insanlarin toplum icerisinde RAHAT oldugunu gormek istedim … Ben de toplum icinde rahat olmak istedim … Ama bu rahatligi haketmek icin pozlarimi, gorsel zevkimi, giydiklerimi degistiremem ve kimse de degistirmemeli !!!! Bilmiyorum , çarşaflı olmanın bu kadar nefret uyandırdığı linç yediği bir ülkede doğmuş olsam eminim çarşafı çok seviyor ve sürekli çarşaflı fotoğraflar paylaşıyor olurdum :)))) Bunu ilgi çekmek için yapmıyorum , Sadece çoktan çekmiş olduğum ilgiyi , asi davranışlarıma yönlendiriyorum :)))) Bişeyleri inadına yapmayı gerçekten çoookkkk seviyorum”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.