Oda Tv yazarı Önkibar’dan küstah sözler! Türkiye’ye kin kustu

Şimdiye kadar çalıştığı gazetelerden bir bir kovulan ve kovulduktan sonra çalıştığı gazete aleyhinde karalama yapan Oda Tv yazarı Sebahattin Önkibar, şimdi de Türkiye’ye kinini kustu.

En son çalıştığı Aydınlık gazetesinden kovulduktan sonra Oda Tv’de yazmaya başlayan Sebahattin Önkibar, Türkiye aleyhinde ihanete varan skandal sözler sarf etti.

 

BARIŞ PINARI HEZİMET Mİ, BAŞARI MI?

 

Türkiye’nin terör örgütlerine karşı yönettiği ve başarısını bütün dünyanın takdir ettiği “Barış Pınarı Harekatı” için skandal ifadeler kullanan Önkibar, harekatın Türkiye için hezimet olduğunu savundu.

Türkiye’nin PKK-PYD terör örgütlerini dağıtarak bölgedeki dengeleri alt üst eden ve büyük bir başarı sağlayan Barış Pınarı Harekatı için hezimet diyen Önkibar kara propaganda yapmaya devam ediyor.

Birkaç yıl öncesine kadar il ve ilçelerimizin altını tüneller ile işgal eden PKK teröristlerinin sınırlarımızın dışına itilerek güvenli bölge oluşturulması gerçeğini görmeyen Önkibar, harekatın Türkiye’nin yararına olmadığını ve iç siyasete yaradığını iddia edecek kadar küstah ifadeler kullandı.

Sebahattin Önkibar Türkiye karşıtlığını o kadar benimsemiş ki, 'AK Parti’den önce Suriye sorunu yoktu' diyecek kadar gerçekleri gizleyerek yalanlara başvurmuş. 

 

İşte Önkibar'ın yazısından ilgili bölüm:

 

'AKP iktidarı öncesi ne dünyanın ne de Türkiye’nin Suriye diye bir sorunu yoktur. 2011’de ABD, İsrail’i bölgede yegâne güç haline getirmek, siyasal İslamcıların yönettiği Türkiye’de, İhvancılık ve halifelik romantizmi adına hükümran bir devlete saldırıp bütün bir ülkenin yıkılması ve yüz binlerce insanının ölmesine sebep olmuşlardır.

...

AKP’nin mezhepçi Suriye politikası olmasaydı Suriye’de PYD-YPG olamayacağı gibi, ABD on binlerce TIR’la donattığı 70 bin kişilik PKK ordusunu kuramayacaktı. Bu bölücü ordu yapılan son harekata rağmen hala dimdik ayakta ve Türkiye’nin geleceği adına tehdit arz etmektedir.

...

Hülasa Barış Pınarı Harekatı asla Türkiye’nin yararına hizmet etmemiş sadece AKP’nin iç kamuoyundaki piarıdır.'

 

'Fırıldak Sebo' lakaplı Önkibar’a hatırlatalım:

PKK belası ile 40 yıldır mücadele eden Türkiye’ye gelen teröristlerin kampları Suriye’de bulunuyordu. Terörist başı Öcalan Suriye’de ikamet ediyordu. Şam yönetimi PKK’nın hamiliğini yapıyordu. Yani Suriye ile sorunumuz dün başlamadı. 40 yıldır ülkeye PPK’lı teröristleri sızdıran Suriye’deki PKK-PYD yapılanması Barış Pınarı Harekatı ile sınırımızdan uzaklaştırıldı. Bu bir başarıdır.

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (2)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.

İlgili Haberler

AK Parti'den Trump'ın mektubunu alkışlatan Kılıçdaroğlu'na çok sert tepki!
Akşener'den Erdoğan'a üstü kapalı "benimle yürü" mesajı

Gündem Haberleri