Ünlü Modacı: Türk kadını çok marka meraklısı

Pek çok kadının hayallerinin bir parçası haline gelen ünlü modacı Yıldırım Mayruk, 'Bonne Vıe' dergisine Türk kadını ile ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Modacılığa ilk adımını ortaokulda iken ablasına yardım ederek başladığını belirten Yıldırım Mayruk, "Bir yaz dönemi ablamın çalışanı az olduğu için ona yardımcılık yapmaya başladım. Ablam önünde beş parça olan elbiseler yapıyordu. Ben de onlara sürfile yapıp 30 kuruş alıyordum. O parayla da sinemaya gidiyordum." dedi.

 

 

Daha önce “Türk kadını, çok güzel ve dişi bir kadın. Saçı güzel, bakışı güzel... Ama genellikle zarafeti az. Bir elbiseyi taşımak için zarif olmak lazım.” şeklinde açıklamalarda bulunan Mayruk bu sefer de Türk kadınının çok marka meraklısı olduğunu söyledi.

Ünlü modacının bu konudaki ifadesi şöyle:

 

Star TV sunucusu Nazlı Çelik’e çirkin iftira

 

 

"Türk kadını maalesef çok marka meraklısı. Ama içinde her yabancı etiket olan marka değildir. Bir de Türkiye'de belli bir standartta kadınımız yok bizim. Mesela Fransız kadınına bakarsanız aşağı yukarı aynıdır. Alman kadınında da durum aynıdır. Fakat Türkiye'de durum böyle değil. Yeni nesil kadınlarımız belli ölçülere girmeye başlasa da genelde kadınlarımız çok çeşitli vücut hatlarına sahip. Bu yüzden bu vücut şekli devam ettikçe Türkiye'de Couture işi de devam edecek. Çünkü hazır elbise bulmaya imkan yok."

 

 

Aleyna Tilki ‘maymun’ benzetmesi yapana dava açtı

 

 

siyasetcafe.com

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

İlgili Haberler

Trabzonspor, Beşiktaş’ın yıldızına kancayı attı
İYİ Parti’den YSK’ya sert cevap!

Kültür Sanat Haberleri