'Sevgi pıtırcığıyım' dedi ve ekledi: YSK katildir 

'Sevgi pıtırcığıyım' dedi ve ekledi: YSK katildir 

'Evet, sevgi pıtırcığıyım ne olacak?' diye çıkışan CHP İstanbul adayı İmamoğlu hemen ardından, "Hatta, o demokrasiyi katleden YSK'da bile tedbir alacağız'' dedi.  

Kağıthane Gültepe Mahallesi'nde vatandaşlara seslenen CHP adayı İmamoğlu, kendisine 'sevgi pıtırcığı dedikten hemen sonra, "Hatta, o demokrasiyi katleden YSK'da bile tedbir alacağız'' diye konuştu.

"BAĞIRMA ÇAĞIRMA KALMAYACAK SEVGİ DİLİNİ ANLATACAĞIM"


Önceki gün bir esnafın HDP/PKK tepkisine öfkeyle el kol hareketleri ile tehditkar hal alan CHP adayı İmamoğlu 'sevgi dilini' anlatacağını belirterek, "İlk başladığım andan itibaren, ‘Bağırma, çağırma kalmayacak. Ben, bu kente sevgi dilini anlatacağım. Siyaset ahlaklı bir şekilde yapılacak. Asla bu yoldan vazgeçmeyeceğim’ dedim. 


"EVET SEVGİ PITIRCIĞIYIM NE OLACAK?"

Kendisine daha önce de açıkladığı gibi 'sevgi pıtırcığı' olduğunu savunan İmamoğlu şöyle konuştu: "Ben bu sevgi dilini kullandıkça, onlar bana sözüm ona, dili kötüye alışmış kötü alan, bana ”sevgi pıtırcığı” diyor. Sanki kötü bir şeymiş gibi. Evet, sevgi pıtırcığıyım ne olacak? Siz, ne işe yararsınız bilmem ama ben, sevgiyi temsil etmek istiyorum. Sevmek ayıp mı Allah aşkına? Eğer halka sevgiyi verirseniz, o kadar güzel karşılık alırsınız ki, bu inanılmaz bir keyif olur” diye konuştu.

”BEN 82 MİLYON İNSANI AYIRT ETMEDEN SEVİYORUM"

CHP İstanbul adayı İmamoğlu, hiç kimseyi ayırt etmeden sevdiğini hatta dışarıda tuttuğu bir kişinin bile olmadığını iddia ettiği konuşmasını şu şekilde sürdürdü: ”Bu ülkenin 82 milyon insanı var. Ben, ayırt etmeden, oy veren, vermeyen demeden hepsini seviyorum. 16 milyon İstanbulluyu da seviyorum. Dışarıda tuttuğum bir kişi bile yok. Bu güzel ülkenin, güzel insanlarıyla sevgi dili konuşmayanlar düşünsün. Bizim dilimizden siz rahatsız oluyor musunuz?” dedi.


”DERDİMİZ BİR AVUÇ İNSANLA”

İmamoğlu YSK, AK Parti ve MHP yöneticileri ile seçmenlerini bir avuç insan olarak tanımladığı açıklamasını şu şekilde sürdürdü: ”Ben, bu milletin parasını, yine millete dağıtacağım, bir avuç insana değil. Bizim derdimiz bir avuç insanla, milletle değil. Herkesle güler yüzlü konuşun, sohbet edin ama asla münakaşa etmeyin." 

'SEVGİ PITIRCIĞI' İMAMOĞLU: YSK KATİLDİR 

Seçim günü okulda, sandıkta, ilçede, ilde tedbir alacaklarını belirten CHP adayı YSK'yı katil olarak tanımladığı açıklamasını şu şekilde tamamladı: "Hatta, o demokrasiyi katleden YSK da bile tedbir alacağız. Size komşularınıza, hemşehrilerinize söylemek üzere bir söz söylemek istiyorum.  Benden size emanet bir söz var. Bunu gittiğiniz her yerde söylemenizi istiyorum: Her şey çok güzel olacak. Sizi çok seviyorum…”

CHP adayı kendisini sevgi dilini anlatan 'sevgi pıtırcığı' olarak görse bile bu videoda sözleri ve vücut hareketi ile bir esnafı nasıl tehdit ettiği görülüyor: 

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.