Sevgilisine şiddet uyguladı, yetmedi; abisini öldürdü

Sevgilisine şiddet uyguladı, yetmedi; abisini öldürdü

Küçükçekmece’de bir kişi sevgilisine şiddet uygulamaya başladı. Kadın sığınma evine gidince ağabeyini sorumlu tutan zanlı çıkan tartışmada ağabeyi tabancayla vurarak öldürdü. Olaydan bir gün sonra şüpheli şahıs, kendi polis merkezine gelerek teslim oldu.

Olay, 27 Temmuz günü saat 15.30 sıralarında Küçükçekmece Tevfik Bey Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre, Aykut G. dini nikahlı olduğunu söylediği sevgilisi S.G.'ye henüz bilinmeyen bir sebeple şiddet uygulamaya başladı. Yaşanan şiddetten dolayı S.G. evden kaçarak kadın sığınma evine giderken, Aykut G. ise yaşanan olaylardan eşinin ailesini sorumlu tutarak eşinin ağabeyi Arkın G.'nin evine gitti.

 

ADLİYEYE SEVK EDİLDİ

 

Burada yaşanan tartışma sonrasında Aykut G., eşinin ağabeyi Arkın G.'yi tabancayla vurarak öldürüp olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri Aykut G.'yi yakalamak için çalışma başlattı. Yaşanan olayın ardından kaçarak kayıplara karışan Aykut G., olaydan bir gün sonra Küçükçekmece Polis Merkezi'ne giderek teslim oldu. Emniyette işlemleri tamamlanan Aykut G. adliyeye sevk edildi.

LÜTFEN BU LİNKİMİZİ TIKLAYARAK YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.