Şeyma Subaşı kovulduğu mekanı aldı

Şeyma Subaşı kovulduğu mekanı aldı

Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı, kovulduğu mekanı kiraladı.

Acun Ilıcalı’nın eşi Şeyma Subaşı, kovulduğu mekanı kiraladı.

İstanbul, Bebek’teki “Happily Ever After” adlı mekana alınmayınca, bu mekanı kiralamaya karar veren Şeyma Subaşı'nı bugünkü yazısında kaleme alan Sabah Gazetesi yazarı Bülent Cankurt, olayı ayrıntılarıyla anlattı.

seyma-acun-siyaset-cafe.jpg

İşte Bülent Cankurt’un o yazısı:

“Duymuşsunuzdur; kızının babası Acun Ilıcalı ile yıllardır hayalini kurduğu izdivacı, Eylül'de gerçekleştiren Şeyma Subaşı, Bebek'te sağlıklı gıdalar satacağı bir mekan açma hazırlığında.

seyma2-siyasetcafe.jpeg

Şu sıralar sosyetede top 10'daki bir numaralı dedikodu ise, Subaşı'nın kafesini açacağı yer! Meğer Subaşı, Ayşe Kucuroğlu'nun mekanı Happily Ever After'ın bir süre önce boşalttığı deniz tarafındaki yerini kiralamış!

acun-ilicali-ve-seyma-subasi-dugun-yeri-bakmaya-basladi-siyaset-cafe.jpg
İşte Şeyma Subaşı'nın sosyetenin diline dolanma sebebi de, özellikle bu mekanı tercih etmesinden kaynaklanıyor! Çünkü yaklaşık 2.5 yıl önce, kızı Melisa ile bir şeyler yiyip içmek için Happily Ever After'a gitmiş.

seyma3-siyasetcafe.jpg

Ancak o sırada mekanda, o dönem hâlâ Acun Ilıcalı ile evli olan Zeynep Yılmaz bulunuyormuş. Ayşe Kucuroğlu da, bir tatsızlığa mahal vermemek adına Şeyma Subaşı'nı içeri almamış.

seyma4-siyasetcafe.jpg

Sosyetede konuşulanlara göre, bu duruma bozulan Şeyma Subaşı, Ayşe Kucuroğlu'nun telefonunu bularak, 'Gün gelir bunun hesabını sana sorarım' diye mesaj atmış!

seyma_subasi_dan_siyaset-cafe.jpeg

İşte, kiralayabileceği o kadar çok mekan varken, orada ısrarcı olmasının nedeni de buymuş. Şeyma Subaşı, demek ki bu kadar kinciymiş!!!”

siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.