Sibel Can'a şok suçlama! Ailesini kapı dışarı etti!

Sibel Can'a şok suçlama! Ailesini kapı dışarı etti!

Ünlü şarkıcı Sibel Can'ın Alzheimer hastası anneannesine bakmadığı hatta onlara aldığı evleri satışa çıkardığı iddia edildi.

Ünlü şarkıcı Sibel Can’ın ailesiyle ilgilenmediği, hatta Alzheimer hastası anneannesine bakmadığı iddia edildi. Can, annesini 2006 yılında kaybetmiş, teselliyi anneannesine yardım ederek bulmuştu.

EV ALMIŞTI

Anneannesine doğup büyüdüğü Karagümrük'te ev veren Sibel Can, Karagümrük’te yatırımlarını sürdürmüştü. Ailesini de düşünerek altında dükkanı olan üç katlı bir bina satın alan Can, bu dairelerden birini dayısına diğerini ise Alzheimer hastası anneannesi vermişti.

SATIŞA ÇIKARDI

Sibel Can, Karagümrük’teki mallarını satışa çıkardı. Alzheimer hastası olan anneannesi ve dayısı evsiz kaldı. Zor günler geçiren Sibel Can’ın anneannesi evsiz kalınca oğulları ve kızlarında değişimli olarak kalmaya başladı. Bu süreçte Sibel Can’ın anneannesi ile ilgilenmediği iddia edildi. Yaşanan bu olayların ardından mahalle sakinleri Sibel Can’ı suçladı.

Çıkan haberlerin ardından Sibel Can sessizliğini korurken, teyzesi Figen Cangüre, iddiaların asılsız olduğunu söyledi. Sosyal medya hesabından yeğeni Sibel Can’ı koruyan Figen Can şunları yazdı:

Arkadaşlar şu anda yazılan, konuşulan hiçbir şey doğru değildir. Sibel Can 12 yaşından beri çalışıyor, tüm aileye bakıyor. Anneannesini sokağa atmadı. Maddi Sibel Can, manevi ben bakıyorum. Kesinlikle sokağa atma gibi bir durum yok. Annemiz her zaman bizim yanımızda.

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.