Siirt’te kavga ihbarı alan polislere büyük sürpriz

Siirt’te kavga ihbarı alan polislere büyük sürpriz

Siirt’te kavga ihbarına giden polis ekipleri büyük bir sürprizle karşılaştı. Türk bayrağı ve pastayla karşılanan polis ekipleri büyük şaşkınlık yaşadı. Ülkü Ocakları İl Başkanlığı’nın bu jesti sosyal medyada gündem oldu.

Siirt’teki Ülkü Ocakları İl Başkanlığı binası önüne kavga ihbarı nedeniyle giden polisler, Türk bayrağı ve pasta sürprizi ile karşılaştı. Ülkü Ocakları üyesi gençler, kavgaya müdahale etmek için gelen polislerin, Emniyet Teşkilatı’nın 174’üncü kuruluş yıl dönümü kutlarken bina önüne gelen polisler şaşkınlıklarını gizleyemediler.

Siirt Press’te yer alan habere göre, Ülkü Ocakları Siirt İl Başkanlığı, polislerin gününü ilginç bir yöntemle kutladı. Cemil Ertekin Caddesi’nde yer alan Ülkü Ocakları Başkanlığı binası önünde toplanan yaklaşık 30 kişi, karşılıklı slogan attıktan sonra senaryo gereği kavga etmeye başladı.

Ülkü Ocakları İl Başkanı Deniz Siper ve beraberindeki 3 kişi 155’i arayarak binanın önünde bir grubun kavga ettiği ihbarında bulundu. 

İhbarı alan polis ekipleri olaya müdahale için binanın önüne geldiler. Araçtan inen polisleri ise büyük bir sürpriz bekliyordu. Ülkü Ocakları üyesi gençler polisleri, Türk bayrağı ve pasta ile karşılayarak Emniyet Teşkilatı’nın yıl dönümünü kutladılar.

Polisler büyük şaşkınlık yaşarken, Ülkü Ocakları Başkanı Deniz Siper, asayiş ekiplerine sarılarak Polis Haftası’nı kutladı. 

Deniz Siper, milliyetçi, ülkücü gençler olarak polisin bu kutlu gününde her daim yanlarında olduklarını, ülkücü gençlerin polisi üzmeyeceğini ve her daim mutlu edeceğini ifade ederek bu önemli günü kutladıklarını belirtti.

siirtte-polise-surpriz.jpg

Gençler ve polisler pastayı birlikte keserek bu anlamlı günü kutladı.

İşte o görüntüler:

siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.