Sıla’dan sahnede 10.yıl kutlaması

Sıla’dan sahnede 10.yıl kutlaması

Türk pop müziğinin önde gelen sanatçılarından Sıla, sanat hayatının 10. yılını “On’dan Kalan” konserler serisinin ilkini gerçekleştirdiği gece, seyircileriyle birlikte kutladı

‘Heybeden Şarkılar’ konser serisi ile geçtiğimiz Mart ayından bu yana 8 şehir, 25 konser ile Türkiye’yi karış karış gezen Sıla şimdi de 10. sanat yılına özel “On’dan Kalan” konser serisi ile hayranlarının karşısına çıkıyor. İlk konserini dün akşam TİM Maslak Show Center’da gerçekleştiren Sıla, 10 yıllık kariyer serüvenindeki sevilen şarkılarını seslendirerek yaklaşık 3 saat sahnede kaldı.

10. yılına özel kostümlerle sahneye çıkan Sıla, sesiyle olduğu kadar görünümüyle de kendine hayran bıraktı.. Konserin ilk bölümünde siyah gümüş simli elbise ile sahneye çıkan Sıla, ikinci bölümde ise siyah payetli göğüs dekolteli tulumla kendine hayran bıraktı.

Güzel şarkıcı Sıla: “Bugün ilk solo albümüm çıkalı tam 10 sene oldu. O kadar garip bir heyecan ile uyandım ki bu sabah. Zannedersiniz ilk defa sahneye çıkacağım.” diyerek bu 10 yıl içerisinde izleyicileriyle şarkıları vasıtasıyla paylaştığı ortak duygulardan bahsetti.  

Sıla konserin platonik şarkılar bölümüne bugün stüdyo kaydı çıkan ve müzik listelerinde çıkar çıkmaz ilk sıraya yerleşen ‘Muhbir’ adlı şarkıyla başladı. Şarkının orta kısmında Mabel Matiz sürpriz yaparak konuklar arasından sahneye inerek Sıla ile muhteşem bir düete imza attı.

Sıla, konserin son bölümü olan partili şarkılar kısmında seyirciyi de ayağa kalkmaya davet ederek salonda parti havası estirdi. Sahneden ayrılırken “23 Ekim 2017’yi kendime not düşüyorum.” dedi.

Sıla konser bitiminde izlemeye gelen 50’ye yakın hayranlarıyla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve yeni şiir kitabını imzaladı.

Sanatçıyı dinlemeye gelenler arasında; Ali Ağaoğlu, Pınar Altuğ Atacan ve Emel Yıldırım ve Simge Sağın gibi ünlü isimler de vardı.

ON’dan Kalan konserler serisi kapsamında Sıla, 30 Ekim, 6 Kasım ve 13 Kasım’da sahneye çıkacak. Yoğun istek üzerine 20 Kasım’da da 5. konseri bilet satışına açıldı.

 

Siyasetcafe.com

 

1508803759_sila__4_.jpg

 

1508803765_sila__2_.jpg

 

1508803772_sila__3_.jpg

 

1508803818_sila_mabel_matiz__2_.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.