Sıla'dan yeni sürpriz

Sıla'dan yeni sürpriz

Türk pop müziğinin sevilen şarkı yazarı ve yorumcusu Sıla, müzik kariyerinde 10 yılı geride bırakırken dilenyicilerini yepyeni şarkısı “Muhbir” ile buluşturuyor

Sıla’nın geçtiğimiz aylarda ilk olarak “Heybeden Şarkılar” Harbiye Açıkhava konserleri serisinde Mabel Matiz ile düet yaptığı ve büyük beğeni toplayan “Muhbir” şarkısının konser kaydı YouTube’da günler içerisinde milyonlarca kez izlenmiş ve beğeni dolu mesajlar almıştı. Sıla hayranlarının bir süredir heyecanla beklediği; sözleri ve bestesi Sıla Gençoğlu ile Mabel Matiz ortaklığında, aranjesi ise Efe Bahadır’a ait olan “Muhbir” şarkısı bu kez yalnızca Sıla’nın yorumuyla müzikseverlerle buluşuyor.

 

Sony Music Türkiye etiketiyle 23 Ekim Pazartesi günü tüm dijital platformlar ve radyolar aracılığıyla dinleyicilerin beğenisine sunulacak olan “Muhbir”, Sıla’nın hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği yeni albümünün de habercisi olacak.

Sıla, 10 yıllık müzik yolculuğunu şarkılarıyla anlatacağı “ON’dan Kalan Şarkılar” konserler serisinin ilki ile 23 Ekim Pazartesi akşamı TIM Maslak Show Center’da sahne alacak. Biletleri günler öncesinden tükenen konseri kaçıranlar ise 30 Ekim, 6 ve 13 Kasım’da da TIM Show Center’da Sıla’yı izleyebilecekler. 

 

Siyasetcafe.com

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.