Sisi'den bomba iddia; Okan Kurt ve Reza Zerrab ortak!

Sisi'den bomba iddia; Okan Kurt ve Reza Zerrab ortak!

Kamuoyunda Sisi olarak bilinen Seyhan Soylu müthiş bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Demet Akalın’ın boşandığı ancak şu anda birlikte yaşadığı Okan Kurt ile Ebru Gündeş’in kocası Reza Sarraf ortak…

Bu sabah Beyaz Tv’de yayınlanan yapımcılığını Bilal Özbilge’nin , program sunuculuğunu ise Bircan Bali ve Ece Erken’in yaptığı Söylemezsem Olmaz programı’na Ponzi Dosyası’ndaki gelişmeleri açıklamak amacı ile telefonla canlı yayına bağlanan kamuoyunda Sisi olarak bilinen Seyhan Soylu müthiş bir iddia ortaya attı. İddiaya göre Demet Akalın’ın boşandığı ancak şu anda birlikte yaşadığı Okan Kurt ile Ebru Gündeş’in kocası Reza Sarraf ortak…Geçmişte çok iyi arkadaş ve ortak olan Demet Akalın – Okan Kurt ve Ebru Gündeş-Reza Sarraf çiftinin beraber İtalya’ya tatile gittiklerini söyleyen Seyhan Soylu hatta Reza Zarrab’ın Amerika Birleşik Devletleri’ndeki tutuklanma olayından sonra haciz gelmesin, ortaklık ortaya çıkmasın diye Demet Akalın ve Okan Kurt mizansen bir boşanma gerçekleştirdiğini sözlerine ekledi.

İddialara göre Reza Zarrab Türkiye aleyhine Amerika Birleşik Devletleri’nde demeçler vermeye başlayınca yapılan araştırmanın ucu Demet Akalın ve Okan Kurt çiftine kadar uzanmasın diye arkadaşlık ve ortaklık ilişkilerine son verildi. Yine bir başka iddiaya göre ortaklıkla alakalı ortada dönen para miktarı 20 milyon dolar….

Canlı yayına katılan Seyhan Soylu iddiasının arkasında durduğunu ve gerekirse bu iddiaları belgelerle ispatlayacağını söyledi. Ayrıca Seyhan Soylu bu iddialarının incelenmesini ve gerçeklerin ortaya çıkmasını istediğini ve bunun bir vatandaşlık görevi olduğunu dile getirdi.

Gündeme bomba gibi düşen bu iddialar anlaşılan o ki daha çok konuşulacak ve ortalık oldukça karışacak..! Gözler şu an Demet Akalın- Okan Kurt ve Ebru Gündeş cephesinden gelecek olan açıklamalara çevrilmiş durumda…

 

 

Siyasetcafe.com

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.