siyasetcafe.com'dan dev adım: İlk 300'deyiz

siyasetcafe.com'dan dev adım: İlk 300'deyiz

Siyasetcafe.com tarihi bir başarıya imza attı ve Türkiye’nin ilk 300 sitesi arasına girdi. Peki bu ne demek?

Yayın hayatına gireli 5 yıl olan siyasetcafe.com, Hakan Sönmez’in Genel Yayın Yönetmenliğinde tarihi bir başarıya imza atarak Türkiye’nin ilk 300 sitesi arasına girerek büyük bir başarı sağladı.

Tarafsız, ilkeli gazetecilik ve habercilik anlayışını “Sadece Türk Milleti’nin yanındayız” ifadesiyle buluşturan siyasetcafe.com, izlediği yayın çizgisinin ödülünü okurlarından almaya başladı.

Mürteza Öztürk’ün sahipliğini yaptığı Hakan Sönmez’in Genel Yayın Yönetmenliğinde faaliyetlerini sürdüren siyasetcafe.com, ilkeli, tarafsız, ödünsüz gazeteciliğiyle, özel ve kulis haberleriyle tüm rakiplerini geride bırakarak Türkiye’nin ilk 300 sitesi arasına girdi.

Yaşadığımız bu tarihi başarı ile ilgili bir açıklama yapan siyasetcafe.com Genel Yayın Yönetmenimiz Hakan Sönmez şunları söyledi:

“Türk siyaseti ve Türk basınının içinde bulunduğu kamplaşmanın dışına çıkarak, tarafsız ve özgün habercilik ilkesiyle yola çıktık. Kimsenin adamı olmadık. Sadece ve sadece Türk Milleti’nden yana taraf olduğumuzu ilan ettik.

İyiye iyi, kötüye kötü, doğruya doğru, yanlışa yanlış dedik ama kimsenin özeline karşı bir hakaret içinde olmadık. Eleştirilerimizde, haber ve yorumlarımızda hep ilkeli olduk ve olmaya da devam edeceğiz.

Türkiye’mizde yaşanan kamplaşmaların, ötekileştirmelerin dışında okurlarımıza elimizden geldiğince haber vermeye, doğruları vermeye çalıştık. Türk Milleti’nin ve Türk Devleti’nin sonuna kadar yanındayız. Demokrasiye, hukuka, evrensel insan haklarına inanıyoruz. Daha iyi bir Türkiye’nin oluşması, sevgi, saygı ve kardeşliğin hakim olması için elimizden geleni yapıyoruz.

Tüm ayrıştırma ve kutuplaştırmaları reddediyoruz. Bizim başka bir Türkiyemiz yok. Fikirler başka başka olsa da hepimiz aynı dilin, aynı ülkenin çocuklarıyız. Sağcılık veya solculuk hevesinde değiliz. Aşık Veysel’in deyişle “Koyun kurt ile gezerdi. Fikir başka başka olmasa” diyoruz. Düşünce hürriyetine sonuna kadar inanıyoruz. Türk Devleti’nin ve Türk Milletinin ilelebet var ve daim olması, Atatürk’ün çizdiği yolda çağdaş dünyaya örnek olmasını istiyoruz.

Edebin, ölçülerin, özgürlüğün, samimiyetin, hukukun, adaletin, barışın olduğu bir Türkiye için çalışıyor ve üretiyoruz. Başarılarımızın devamlı olacağına ve siyasetcafe.com olarak çok daha iyi yerlere geleceğimize inancım tam.

Hedefimiz Türkiye’nin ilk yüz sitesi arasına girmek. Haberciliğimizi, ölçülerimizi, ilkelerimizi aziz milletimizin tamamına ulaştırmak en büyük arzumuzdur. Bu yolda durmadan, yılmadan çalışıyoruz. Allah başarılarımızı bu yolda daim kılsın. Türkiye bizi okumaya ve izlemeye devam etsin.

Siyasetcafe.com ailesine bu yolda hep beraber verdikleri üstün çalışmadan, gayretten dolayı şükranlarımı sunuyorum. Okurlarımıza ve yeni okurlarımıza teşekkürlerimi iletmeyi bir borç biliyorum. İyi ki, varsınız.”

İLK 300 NE DEMEK?

Siyasetcafe.com’un yakaladığı bu başarının ne demek olduğunu Türkiye’deki bazı haber siteleri içerisinden verdiğimiz örneklerle daha iyi anlaşılacağını umuyoruz. Verdiğimiz bu örnekler, bu kıymetli haber sitelerini kötülemek ve küçümsemek için değildir. Sadece ve sadece okurlarımızın verdiği destek ile siyasetcafe.com’un hangi noktaya geldiğini göstermek için değerlidir ve daha başaracağımız uzun ve meşakkatli yolu göstermektedir.

siyasetcafeyeni.jpg

yenicaggazetesi.jpghabererk.jpgulkucumedya.jpggazete2023.jpg

etikhaber.jpghaberfedai.jpghaberhergun.jpg

odatv.jpgaydinlik.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum