Siyasi liderler hangi sporları yapıyor?

Siyasi liderler hangi sporları yapıyor?

Hande Fırat, siyasi parti liderlerinin hangi sporları yaptıklarını kaleme aldı.

Hürriyet yazarı Hande Fırat, bir genel başkanla sohbet ederken kardiyo çalıştığını duyunca şaşırdığını söyledi. Fırat, köşesinde liderlerin hangi sporları yaptığını yazdı.

Hande Fırat, “Liderlerin ne kadar sportif olduğunu merak ettim. Nereden zaman buluyorlar demeyin. Sabah bir saat erken kalkılır ve o zaman mutlaka yaratılır. Şimdi karateciden voleybolcuya, ağırlık meraklısından basketbolcuya karşınızda liderler ve yaptıkları sporlar...” ifadelerini kullandı.

 

LİDERLER HANGİ SPORU YAPIYOR?


Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan: Zaten herkes futbol ve basketbol merakını biliyor. Zaman buldukça yürüyüşler yapıyor. A Takımı ile basketbol oynuyor.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli: Yürüyüşü tercih edenlerden...

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu: Onun olayı zaten yürüyüş. Adalet yürüyüşünden sonra zaman buldukça sürdürüyor.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener: Hem yürüyüş hem de egzersiz... Yürüyüş dediysem öylesine değil. Bildiğiniz kardiyo amaçlı. Genelde akşamları yapıyor, üzerine de 20 dakika egzersizle devam ediyor. Bu çabasıyla kilo verdiğini de söyleyeyim.

DP Genel Başkanı Gültekin Uysal: Eymir yürüyüşçülerinden... Haftada iki gün bir buçuk saat yürüyor.

Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce: Voleybolcu... Haftada en az bir gün maç yapıyor. Bunu sabah yürüyüşleri ve bahçede çalışarak destekliyor.

Zafer Partisi Genel Başkanı Zafer Özdağ: Tam bir sporcu... Hem de kuşaklı. Karate, tekvando ve ağırlık çalışıyor. Tekvandoda mavi kuşak sahibi.

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül: Tiktok videoları için çabalarını spor olarak saymazsak o da tam bir spor bağımlısı. Haftanın 7 günü çok erken saatlerde 8 km yürüyor. Her hafta üç gün hoca eşliğinde ağırlık çalışıyor.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan: Yaş olarak baktığımızda onun daha fazla spor yaptığını düşünmüştüm. Ama vakit bulamadığı söylendi. Vakit buldukça yaptığı spor ise iddialı. Dağ bisikleti... Hem de oğluyla.

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu: Üzülerek söylüyorum, rutininde spor yok.

Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu: Ofisinden bu konuda yanıt yok.


Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.