Skandal kaset sonrası Cem Küçük kovuldu mu?

Skandal kaset sonrası Cem Küçük kovuldu mu?

Cem Küçük'ün, Sedat Peker'in 'blöf yaptığı' ve 'elinde önemli şeyler olmadığı' iddiası üzerine İhlas Holding CEO'su Rasim Kaan Aytoğu'nun bir grup erkekle birlikte olduğu anların görüntüleri sızdırıldı.

Organize suç örgütü lideri Sedat Peker’e bağlı anonim bir Twitter hesabı, İhlas Holding CEO’su ve AK Parti'nin eski İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Rasim Kaan Aytoğu’nun 2 erkekle birlikte uygunsuz görüntülerini paylaştı.

Türkiye gazetesi yazarı Cem Küçük'ün, "Peker'in blöf yaptığı" ve "elinde önemli bir şey olmadığı" iddiasıyla paylaşılan görüntülerde Küçük'ün çalıştığı gazetenin ait olduğu İhlas Holding CEO'su Rasim Kaan Aytoğu'nun yer aldığı iddia edilen uygunsuz görüntüler sosyal medyada büyük yankı uyandırdı

 

CEM KÜÇÜK KOVULDU MU?

 

Cem Küçük'ün Peker'in blöf yaptığını ve elinde önemli bir şey olmadığını söylemesinin ardından ortaya çıkan uygunsuz görüntülerin ardından Cem Küçük'ün kovulup kovulmadığı da merak ediliyor.

Cem Küçük ve çalıştığı gazete tarafından konuya ilişkin herhangi bir açıklama yapılmazken Küçük'ün bugün yayınlanan yazısında emeklilik işareti verdiği iddia edildi.

Küçük, bugün yayınlanan yazısında 'her şeyi bırakıp köyde yaşam kuranları' anlattı.

 

Küçük'ün bugün yayınlanan yazısından bir bölüm şöyle:

 

"Bazı kariyeristler çocuklarının büyüdüğünü bile anlamıyor. İşine fazla odaklananlar önündekini göremiyor. Bazen insanlar ne zaman bırakacağını bilmiyorlar. Batı’da görüyorsunuz, zirvedeyken bırakanlar oluyor. Ya da emekli oluyor.

Bizde de aslında böyleleri yok değil. Haksızlık yapmayayım. Ünlüyken köye yerleşen, her şeyi bırakıp gözden uzaklaşanlar var. Bir kısmı da çok mutlu. Pişman olan ya da şehre geri dönen az.

Yaş geçmeye başlayınca insan içinden hesap yapmaya, düşünmeye başlıyor. Hayatınızı ve ilerisini düşünüyorsun. Neticede hepimiz öleceğiz. Er ya da geç, kimse kalıcı değil. Kariyer, güzellik, para, sağlık hepsi geçici..." 

 

Siyasetcafe.com

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum