Skandal! Profesör online sınavda p.rno izledi! Netflix diye savundu

Skandal! Profesör online sınavda p.rno izledi! Netflix diye savundu

Atılım Üniversitesi'nin düzenlediği online sınav sırasında p.rno skandalı gündeme damga vurdu. Prof. Dr. Hasan Kaval'ın sınav sırasında p.rno izlediği öne sürüldü. Kaval, kendisini "P.rno değil, Netflix" diye savundu.

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında orta öğretimden üniversiteye kadar tüm eğitim ve öğretim online verilmeye başlanmıştı. Bu çerçevede Zoom adlı bir program üzerinden online olarak dersler verilmeye, sınavlar yapılmaya başlandı.

 ONLİNE SINAVDA SKANDAL

Atılım Üniversitesi'nde Prof. Dr. Hasan Kaval tarafından 40 kişinin katıldığı online Maliye sınavı yapılırken bir skandal yaşandı. 

İddiaya göre, Prof. Kaval, sınav yaparken, bir yandan da p.rno sitelerine girip, videolar indirdi.  Sosyal medyada iddiaya ilişkin bazı fotoğraflar da paylaşıldı. 

 

foto2-050.jpg

 

Online sınav sırasında Prof. Dr. Kaval, tarafından yanlışlıkla ekrana yansıtıldığı ileri sürülen görüntülerde p.rno içerikleri ve indirilen videolara ilişkin bilgiler görülüyor.  

NETFILX DİYE SAVUNDU

Online sınav sırasında yaşandığı belirtilen skandal sırasında Prof. Dr. Hasan Kaval'a bir telefon geldiği görülüyor. Prof. Kaval, telefondaki kişiyle konuşurken, "Ya hayır p.rno falan değil ya, p.rno değil ya. Nereden çıktı p.rno. Hayır p.rno değil ya, kim diyor p.rno. Netflix ya.." sözleri ile kendisini savunduğu görülüyor.

 

 

RESMİ AÇIKLAMA YAPILMADI
Sınavdaki öğrenciler tarafından kaydedilip sosyal medyadan paylaşılan skandal olaya ilişkin üniversite yönetimi henüz bir açıklama yapmış değil. 

 

foto3-038.jpg

 

foto4-025.jpg

 

foto5-015.jpg

 

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Siyasetcafe.com

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.