Skandal sözler! “Kadınlar yüz vermezse, Türk erkeği taciz etmez”

Skandal sözler! “Kadınlar yüz vermezse, Türk erkeği taciz etmez”

Şarkıcı Tuğba Ekinci, Posta gazetesine verdiği röportajda skandal ifadeler kullandı. Ekinci, "Kadınlar yüz vermeden, hiçbir Türk erkeği taciz etmez” dedi.

Türkiye’nin, 'O Şimdi Asker' isimli şarkısı ile tanıdığı şarkıcı Tuğba Ekinci, Posta gazetesine verdiği röportajda yaptığı çarpıcı açıklamalar ile gündeme bomba gibi düştü.

Tuğba Ekinci verdiği röportajda, "Kadınlar yüz vermeden Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu" dedi.

tugba-ekinci-siyaset-cafe.jpg

Müzik sektörüne 13 yıl ara veren Tuğba Ekinci, 'Türkiye'nin Aslanları' albümüyle müzik dünyasına tekrar geri döndü. Uzun süredir ortalarda görünmeyen Ekinci, son olarak Posta gazetesine röportaj verdi.

tugba-ekinci-tacize-ugradim-diyensiyaset-cafe.jpg

Verdiği röportajda çarpıcı açıklamalarda bulunan Ekinci, “Türk erkeği asildir. Kadınlar yüz vermeden hiçbir Türk erkeği taciz etmez. Olsa bana olurdu. Durup dururken bu yaşıma kadar kimsenin tacizini görmedim. Onu söyleyen kadınlar emin ol ki o adama yüz vermiştir” ifadelerini kullandı.

tugba-ekinc-siyasetcafe.jpg

Ekinci, toplumun bazı kesimlerinden sert tepkiler alınca, sosyal medya hesabından tekrar bir açıklama yaparak yanlış anlaşıldığını söyledi.

tugba-ekinci-nin-taciz-gafina-tepkiler-buyuyor-siyaset-cafe.jpg

İşte Ekinci’nin yeni açıklaması: “Tacizle tecavüzü ayırt edin. Ne bu böyle hayırdır? Ben sanat camiasındanım. Dolayısıyla bahsettiğim kişiler de sanat camiasından kişiler. Tutup da halkın içindeki tacizden bahsetmedim.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.