Sofuoğlu’na büyük şok: Danışmanı istifa etti

Sofuoğlu’na büyük şok: Danışmanı istifa etti

AK Parti Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu’nun danışmanı Bostanoğlu istifa ettiğini açıkladı.

Adalet ve Kalkınma Partisi Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun geçtiğimiz günlerde Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makam odasında yaptığı paylaşım büyük bir krize yol açmıştı ve tartışmaları da beraberinde getirmişti.

Sakarya Milletvekili Kenan Sofuoğlu'nun danışmanı Semih Bostanoğlu bugün yaptığı açıklamada milletvekillerinin danışmanlarının maaşlarından pay aldığını iddia etti. Bu iddiaların ardından AK Parti Milletvekili Sofuoğlu'nun danışmanı Semih Bostanoğlu gelen yoğun eleştirilerin ardından görevinden istifa ettiğini duyurdu.

3 büyük şirketten flaş yerel seçim anketi: KESİN KAZANACAKLAR

Sofuoğlu'nun paylaşımında yer alan danışmanı Semih Bostanoğlu fotoğrafla ilgili olarak yaptığı açıklamada, şu ifadeleri kullanmış ve çok konuşulan bir iddia ortaya atmıştı:

"Diğer milletvekilleri danışmanlarının maaşlarından pay alırken, Kenan abim giydiğimiz kıyafetimize kadar her şeyimizle kendisi ilgileniyor.”

Sofuoğlu’nun danışmanından şok iddia: ‘Vekiller danışmanların maaşlarından pay alıyor’

Facebook’tan yaptığı bu açıklamanın ardından bir açıklama daha yapan danışman Bostanoğlu, Meclis’teki tüm milletvekillerinden ve halktan özür dileyerek, görevinden ayrıldığını belirtti.

 

İlgili Haber

47946.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.