Şok İddaa ! Çiftlik Bank CEO'su Brezilya'da mı ?

Şok İddaa ! Çiftlik Bank CEO'su Brezilya'da mı ?

Geçtiğimiz aylarda binlerce kişiyi dolandırarak yurtdışına kaçtığı bilinen Çiftlik Bank CEO'su Mehmet Aydın'ın nerede olduğu bilinmiyordu. Fakat bugün konuyla ilgili yeni gelişmeler yaşandı. İşte detaylar;

Binlerce kişiyi mağdur bırakarak yurtdışına kaçan Çiftlik Bank vurguncusu Mehmet Aydın'la ilgili yeni gelişmeler yaşandı. Konum bilgilerine ulaşılan Aydın'ın Brezilya’nın Sao Paulo şehrinde olduğu iddia edildi.
 Mehmet Aydın'ın konum bilgilerini inceleyen Siber Güvenlik Uzmanı Mesut Uçar bu iddiayı ilk  ortaya atan isim oldu. 


Mesut Uçar, Mehmet Aydın ile irtibat kurmaya çalıştığını belirterek "Şu an aktif olarak Uruguay’da değil Brezilya Sao Paulo’da bulunuyor. Aktif konumu orada görünüyor” dedi.

BİLGİLERİ SEVEREK PAYLAŞACAK
Güvenlik güçlerinin elindeki bilgileri talep etmeleri halinde ulaştığı bilgileri ilgili kişilerle paylaşabileceğini belirten Uçar, “Eğer bu konuyla alakalı devletimizin güvenlik güçleri bir bilgi talep ederse ben kişinin elimde olan bütün bilgilerini paylaşmaktan mutluluk duyarım. Kendisinin nerede olduğu ve ne yaptığı elimizde mevcuttur. Kendisi söylenilen veya medyada görünen aktif Uruguay konumunda değil Brezilya Sao Paulo’dadır" diye konuştu. 

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.