Şok iddia: Yangınlar Yunanistan'ın talimatıyla mı çıkarıldı?

Şok iddia: Yangınlar Yunanistan'ın talimatıyla mı çıkarıldı?

Ülkenin birçok şehrinde farklı noktalarda aynı zamanlarda çıkan orman yangınlarının bir bölümü kontrol altına alındı ancak çoğu ile hala mücadele ediliyor.

Türkiye'de Antalya, Adana, Osmaniye, Mersin, Kayseri, Konya, Karaman, Kütahya ve Muğla'da art arda orman yangınları çıktı.

İKİ PKK ÜYESİ YAKALANDI

 

Yüzlerce hektar alanı, canlıları, yerleşim yerlerini küle çeviren vatandaşların hayatını kaybettiği yangınlarla ilgili soruşturmalar sürüyor. Öte yandan Manisa, İzmir ve Bursa'da orman yakmak için keşif yaptıkları tespit edilen PKK üyesi iki kardeşin yakalandığı haberi geldi.

ŞOK İDDİA: YUNANİSTAN TALİMATI MI?

 

Sosyal medyada da Türkiye'deki ormanların terör örgütü PKK tarafından yakıldığına dikkat çekilirken, ünlü televizyoncu Aziz Üstel'den şok bir iddia geldi.

Orman yangınlarını Yunanistan'ın talimatıyla PKK'nın çıkardığını ve bunu MİT'in çok gizli olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a raporladığını öne sürdü.

Twitter hesabından paylaşım yapan Üstel, "Yangınları Yunanistan'ın talimatıyla PKK yakıyor. Bunu MİT "çok gizli" damgalı raporuyla CB'na bildirdi." dedi.

 

Siyasetcafe.com

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.