Şok kavga! İki ünlü dost birbirine girdi

Şok kavga! İki ünlü dost birbirine girdi

Oyuncu Mahmut Cevher ile eski dostu Perihan Savaş’ın arası açıldı. Aynı filmde rol alan eski dostlar birbirine girdi.

'Yalnız Hayaller Kaldı' filminin yapımcısı ve başrol oyuncusu Mahmut Cevher ile aynı filmde rol alan eski dostu Perihan Savaş birbirine girdi.

Oyuncu Perihan Savaş, eski dostu Mahmut Cevher ile aynı filmde rol aldı. Savaş, "Filmden para almadım" deyince ortalık karıştı. Filmin yapımcısı ve oyuncusu olan Mahmut Cevher Perihan Savaş’a sert sözlerle karşılık verdi.

yalniz-hayaller-kaldi-siyasetcafe.jpeg

DOSTLUĞUMUZUN KARŞILIĞI BU OLMAMALIYDI

Mahmut Cevher, "Ne dostluğumuza ne de kendi oynadığı filme sahip çıkmadı. Telefonda bile konuşamadık, bana mesaj attı ve çok meşgul olduğunu söyledi. Ben de ona şu cevabı verdim; 'Filmle ilgili hiçbir tanıtıma gelmedin. Seni Allah'a havale ediyorum. Sittin senelik dostluğumuzun karşılığı bu olmamalıydı" dedi.

SON KURUŞUNA KADAR ÖDEDİM

Filmi kendi imkanlarıyla çektiğini söyleyen Cevher, “Fiyatını 20 bin lira yapar mısın ve ücreti sana gişeden ödeyeceğim' dedim. Kendisi 'tamam' dedi. Ancak galadan önce kendisine bir şeyler oldu. 5 Nisan'da galaya geldi, fotoğrafa girmedi. Telefonlara çıkmıyor. Duydum ki 'para pul talep etmedim ona destek olsun diye oynadım' demiş. Filmin bütün parasını ekibe son kuruşuna kadar ödedim” diyerek açıklamada bulundu.

BEŞ KURUŞ ALMADAN SIRF HATRI İÇİN OYNADIM

Ünlü oyuncu Perihan Savaş da, “Evet yoğun set programından dolayı bazı davetlere katılamadım ama galaya ve gala öncesi çağırdıkları röportajlara katıldım. Bu agresif tutuma anlam veremiyorum. Beş kuruş almadan sırf hatırı için oynadım. ​Bu dostluğun karşılığı bu muydu?” diyerek Mahmut Cevher’in iddialarına yanıt verdi.

Başrollerini Mahmut Cevher ve Perihan Savaş’ın oynadığı 'Yalnız Hayaller Kaldı' filmi bugün vizyona giriyor.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.