Son Dakika…Milli sporcunun bar kavgası ölümle sonuçlandı!

Son Dakika…Milli sporcunun bar kavgası ölümle sonuçlandı!

Son dakika haberi… Gece kız arkadaşının yanında başlayan tartışma ölümle sonuçlandı. Milli sporcu Berke Şahin’in Kadıköy’de tartıştığı bir olaydan sonra yaşananlar “yok artık” dedirtecek kadar şoke ediciydi

İstanbul Kadıköy’de yaşanan basit bir tartışma cinayetle sonuçlandı. Milli sporcu Berke Şahin’in karıştığı olay bir eğlence mekânından çıktıktan sonra meydana geldi.

 

Eğlence çıkışı “yan baktın” kavgası

 

Alınan bilgilere göre İstanbul Kadıköy'de bir eğlence çıkışı meydana gelen bıçaklı saldırıda 1 kişi hayatını kaybetti. Olay dün gece milli kick boksçu Berke Şahin, kız arkadaşıyla, yakın arkadaşlarının doğum gününü kutlamak için bir eğlence mekânına gitmesiyle başladı. Mekân çıkışında kendilerine yan baktıkları gerekçesiyle iki kişinin peşine düşen gözü dönmüş Berke Şahin, hızını ala Şahin, doğum günü parti çıkışında, kız arkadaşı ve kendisine yan baktıkları gerekçesiyle oradan geçen bir motosiklet üzerindeki iki kişiyle tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü ve milli sporcu kavga ettiği kişileri darp etmeye başladı.

 

sporcu.JPG

 

 

Motosikletle takip etti

Daha sonra iki kişi motosikletle olay yerinden kaçtı. Hırsını alamayan kick boksçu, o sırada yanına gelen 2 motosikletli arkadaşından birinin motosikletinin arkasına binerek kaçan kişileri kovalamaya başladı. Berke Şahin, kaçan motosikletlilerden birinin indiğini ve yaya olarak kaçmaya başladığını fark etti. Şahin ve diğer motosikletteki arkadaşlarından biri, motosikletten inerek kaçan kişiyi yaya olarak kovalamaya başladı.

 

Otoparkta yakaladı

 

Şahin'in arkadaşı kaçan kişiyi bir otoparkta yakaladı ve darp etmeye devam etti. Arkadan gelen Şahin de yerdeki kişiye vurmaya başladı. Yakaladığı kişiyi darp ettikten sonra bıçaklayan Şahin motosiklete binerek olay yerinden ayrıldı. Adının Ömer Özdemir olduğu belirlenen yaralı, Şahin gittikten sonra ayağa kalktı. Otoparkta bulunan görevli sağlık ve polis ekiplerine haber verirken, yaralı tekrar yere yığıldı. Ömer Özdemir (24) olay yerine gelen ambulansla Haydarpaşa Numune Hastanesine kaldırıldı. Özdemir, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

 

sporcu-2.JPG

 

 

Milli sporcu gözaltında!

 

Olayda elinden yaralanan Şahin, tedavi olmak için gittiği Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Milli sporcu Berke Şahin'in, emniyetteki işlemlerinin ardından İstanbul Anadolu Adliyesi'ne sevk edileceği öğrenildi.

 

 

sporcu-3.JPG

Kick Boks’cu Milli sporcu Berke Şahin tarafından bıçaklanarak öldürüldüğü iddia edilen Ömer Özdemir

 

İşte o anlar;

 

 

 

 

siyasetcafe.com

 

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.