Soner Yalçın'dan bomba iddia 'Gül ve Babacan torun Menderes'in peşinde'

Soner Yalçın'dan bomba iddia 'Gül ve Babacan torun Menderes'in peşinde'

Gazeteci Soner Yalçın, Ali Babacan’ın Abdullah Gül’ün desteğinde kuracağı konuşulan partiye merhum Adnan Menderes'in torununu da dahil etmek istediğini söyledi.

Gazeteci Soner Yalçın'a göre Ali Babacan’ın Abdullah Gül’ün desteğinde kuracağı konuşulan partiye torun Prof. Dr. Adnan Menderes'in istenmesi "boş hayal".

"Gül Babacan umutlanmasın" başlıklı bir yazı kaleme alan Yalçın "Gerek Menderes ailesinin yaşayan bireyleri... Gerek Zorlu ailesinin yaşayan bireyleri... Gül-Babacan ekibinin "ihtiyacına" yanıt vermez." iddiasında bulundu.

SİYASETE GİRMEYİ DÜŞÜNMÜYOR

Menderes ailesinin bireylerini tek tek sayan Yalçın, Menderes'in annesinin geçmişte ANAP'a karşı SHP'yi desteklediğini hatırlatarak "Oğlu Prof. Adnan Menderes'in de sosyal demokrat olduğunu duyuyorum. Ancak siyasete girmeyi hiç düşünmediğini de biliyorum…" diye yazdı. 

"BOŞ HAYAL"

"Anlaşılan Gül ekibi, Ali Babacan'ın Adnan Menderes'e olan fiziki benzerliğinden hareket ederek, siyasette “Menderes havası” yaratmak istiyor!" diyen Yalçın yeni partinin politik bir taktiğe ihtiyacı olduğunu bunun için de “Menderes” soyadı gerekiyor! Boş hayal…" ifadelerini kullandı.

MENDERESLER ATIK CHP'Lİ

"Prof. Adnan Menderes'in bu politik tuzağa düşeceğine hiç ihtimal vermiyorum…" diyen Yalçın "Siyasette baskın “soy isim” kültüründen vazgeçmek gerekiyor. Ve…

Aileleri, bireyleri rahat bırakmak gerekiyor.Köprünün altından çok sular aktı; insanların politik tercihleri değişti…Menderesler artık CHP'li…" yorumunda bulundu. 

SİYASETCAFE.COM

 

 

 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.