Soylu: Açıklamayan alçak, namert, şerefsizdir!

Soylu: Açıklamayan alçak, namert, şerefsizdir!

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun FETÖ sanığı Erkan Karaarslan'a baskı yapıldığı iddialarına, "Bunları açıklamayan alçaktır, namerttir, şerefsizdir" diye cevap verdi. 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ardından da CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu'nun FETÖ sanığı Erkan Karaarslan'a baskı yapıldığı iddialarına, "Bunları açıklamayan alçaktır, namerttir, şerefsizdir" diye cevap verdi.   

"ÖZELLİKLE CHP'LİLERİN BU DÖNEM İÇERİSİNDE.."

"AK Parti'nin olağanüstü itiraz sürecinde Yüksek Seçim Kuruluna (YSK) verdiği belgeler arasında korunması gereken kişisel verilerin İçişleri Bakanlığı tarafından AK Parti'ye verildiği" iddialarını değerlendiren Soylu, şunları söyledi: "Kişisel verilerle ilgili eğer bir suç unsuru ortaya konulmuşsa, eğer böyle bir değerlendirme varsa, kimse bilinmedik üzerinden senaryo çizmesin. Özellikle CHP'lilerin bu dönem içerisinde yalan, tezvirat ve şunu altını çizerek söylüyorum ki yakışmayacak bir şekilde dedikodu üzerinden bütün kurumlara yönelik bilerek ve isteyerek saldırıları söz konusu" diye konuştu. 

"FETÖ'DEN DOLAYI BİR TUTUKLUNUN BİR BEYANI"

 FETÖ sanığı Erkan Karaarslan'a baskı yapıldığı iddialarını seslendiren CHP lideri Kılıçdaroğlu'na da yanıt veren Soylu şunları söyledi:  "Şimdi bir genel başkan, bir tutuklunun, FETÖ'den dolayı bir tutuklunun bir beyanını 'Bakanlar bu adama baskı yaptı.' diye ifade edip, yine suyu bulandırmaya çalışıyorlar, Aydın Belediyesi ve CHP'nin İstanbul adayıyla ilgili. Bunu açıklamayan alçaktır, namerttir ve şerefsizdir. Bu kadar açık ve net. Açıklamayan alçaktır, namerttir ve şerefsizdir. Kişiliği kaybolmuş insanların siyaset içerisinde bu tip değerlendirmeler yapmasının zamanının geçtiğini biz düşünüyor idik, ama anlıyoruz ki bu tip insanlar hâlâ revaçta."

İMAMOĞLU NET BİR AÇIKLAMA YAPMADI 

Öte yandan CHP İstanbul adayı Ekrem İmamoğlu, hakkında sözde FETÖ baskısı yapan iki bakanın kimler olduğunu bildiğini iddia ederken bu konuyu yargıya taşıyacaklarını söyledi. İmamoğlu yaptığı açıklamada FETÖ hakkında olumsuz bir şey de konuşmadı. Hakkında bir çok terör örgütü ile ilgili iddialar olan İmamoğlu FETÖ ile ilişiği hakkında da net bir açıklama ise yapmadı. 

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.