Binali Yıldırım: Biz görevimizi layıkıyla yapamadık 

Binali Yıldırım: Biz görevimizi layıkıyla yapamadık 

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, gittiği her yerde büyük ilgi görürken, "biz görevimizi layıkıyla yapamadık. Oyların iç edilmesine mani olamadık" dedi. 

Binali Yıldlrım, "Siz gittiniz oylarınızı verdiniz. Görevinizi yaptınız. Allah sizden razı olsun ama biz görevimizi layıkıyla yapamadık. Oyların iç edilmesine mani olamadık ama en azından bu yolsuzluğu, bu hileyi ortaya çıkardık ve şimdi tekrar söz milletin diyoruz." dedi.

Yenikapı ramazan etkinlikleri alanını ziyaret eden Binali Yıldırım, yoğun ilgiyle karşılaştı. Yıldırım, burada vatandaşlarla sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi. Yıldırım daha sonra etkinlik alanındaki motosiklet gösterisini izledi.

yildirim1-004.jpg
Burada vatandaşlara hitap eden Yıldırım, ramazanın bereket, rahmet ve günahlardan arınma ayı olduğunu söyledi.

Bu mübarek ayda, İslam coğrafyasında devam eden şiddet, savaş ve her türlü fenalıkların son bulmasını Allah'tan niyaz eden Binali Yıldırım, "Türkiye, sadece Anadolu topraklarından ibaret değil. Türkiye'ye gönül bağı olan kardeşlerimiz  var. Türkiye ayakta olursa onlar geleceğe ümitle bakıyor. İşte bunun için Türkiye hedef ülkedir. Türkiye'ye karşı şer güçlerin oyunları hiçbir zaman bitmiyor." diye konuştu.

"SEÇİM SANDIKTA SAYILAN OYLARLA KAZANILIR"

 

Seçimlere de değinen Yıldırım, şunları kaydetti: "Türkiye'de seçimler oldu ancak İstanbul seçimi bitmedi. Şimdi bakın, bir önemli söz var. Seçim, sandığa atılan oylarla değil, sandıktan sayılan oylarla kazanılır. İşte biz bunu 31 Mart'ta yaşadık. Siz gittiniz oylarınızı verdiniz. Görevinizi yaptınız. Allah sizden razı olsun ama biz görevimizi layıkıyla yapamadık. Oyların iç edilmesine mani olamadık ama en azından bu yolsuzluğu, bu hileyi ortaya çıkardık ve şimdi tekrar söz milletin diyoruz. Milli iradenin diyoruz. Söz sizin diyoruz. 23 Haziran'da hak yerini bulacak. İstanbul kazanacak."

"MUTLAKA SANDIĞA GİDECEĞİZ"


Herkesin seçim günü sandığa gitmesini ve oy kullanmasını isteyen Binali Yıldırım, "Mutlaka ve mutlaka sandığa gideceğiz. Gitmeyen komşularımızı, kardeşlerimizi de mutlaka bulup götüreceğiz. Biz Türkiye üzerinde oynanmak istenen oyunlara geçmişte Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde nasıl hak ettikleri cevabı verdiysek şimdi de inşallah 3 Haziran'da bu işi tekrar milli iradenin hilesiz, hurdasız, çalıntısız bir şekilde gerçekleşmesi için elimizden gelen gayreti göstereceğiz." şeklinde konuştu.

Siyasetcafe.com 

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.