Spor Bakanı’ndan şok sözler: Suikast düzenleyelim

Spor Bakanı’ndan şok sözler: Suikast düzenleyelim

Spor Bakanı yaptığı açıklama ile herkesi şaşkına çevirdi ve büyük tepki çekti. Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, Hamas liderine suikast düzenleme çağrısı yaptı. İşte ayrıntılar;

İsrailli Bakanın resmen gözü döndü. Bakan Miri, Hamas lideri için suikast düzenleme çağrısında bulundu.

İsrail Kültür ve Spor Bakanı Miri Regev, skandal sözlerle dolu bir açıklama yaptı. Ülkesinin sivil halkı bombalamasına sesini dahi çıkartmayan İsrailli bakan, Hamas liderlerine suikast düzenleme çağrısı yaptı.

İsrail'de yayın yapan en önemli gazetelerden Jerusalem Post'ta yer alan habere göre; Regev, Hamas liderlerinin öldürülmesi gerektiğini kastederek, "Eğer çocuklarımız korku içinde yaşıyorsa, Hamas liderleri de bu şekilde yaşamalı. Suikast politikasına geri dönmeliyiz ve onları hedef almalıyız" ifadelerini kullandı.

Filistinli çocukların, kadınların yıllardır korku ve acının gölgesinde yaşamlarını sürdürmesine görmezden gelen, buna değer bile vermeyen İsrailli bakan, "Bana İsrail'deki diğer çocuklar gibi kamp yapıp, sosyal etkinliklere katılamayan çocukların akılalmaz durumunu anlattılar. Yaz tatilleri böyle olmamalı" diye konuştu.

siyasetcafe.com

erdogan-011.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.