Erdoğan'ı seçtiyseniz bedelini ödeyeceksiniz

Erdoğan'ı seçtiyseniz bedelini ödeyeceksiniz

ABD ile yaşanan gerilimin ardından TL her geçen gün Dolar ve Euro karşısında değer kaybediyor. Akit yazarı ise çok konuşulacak bir yazı kaleme aldı ve son gelişmeleri değerlendirdi. İşte ayrıntılar;

Ak Parti iktidarına yakınlığıyla bilinen Akit’in yazarlarından Hacı Yakışıklı ilginç bir yazı başlığı ile ortaya çıktı. “Erdoğan’ı seçtiyseniz bedelini ödeyeceksiniz!” söylemini eleştiren dinci yazarı İskilipli Atıf’ın da şapka takmadığı için asıldığını iddia etti.

Akit yazarı Hacı Yakışıklı bu başlık ile bir yazı kaleme aldı:

akit-yazari.jpg

İşte Gazeteci –Yazar Hacı Yakışıklı’nın o yazısı:

Bunu FETÖ’cüler ve PKK sempatizanları söylüyor, Türkiye’ye “yeni darbe çağrısı yapan” gazeteciler söylüyor. Batı medyasının son dönemde yegâne meşgalesi Türkiye ve Recep Tayyip Erdoğan!

Türkiye’yi karıştırmak için yıllarca kullandıkları argümanları tekrar sahneye sürdüler. Bu kesinlikle “yeni bir darbe girişiminin” hazırlığı! Bu kez kanlı değil; ekonomi üzerinden darbe planı var. Biraz daha açalım: 28 Şubat’ta kısa vadeli başarı kazandılar. Başörtü ve katsayı engeli Türkiye’yi geleceğe taşıyacak nesli yavaşlattı, ama bütünüyle durdurup yok edemedi.

15 Temmuz’da Erdoğan’ı (Allah esirgesin) öldürmek değil ülkeden kaçmasını sağlayarak “liderlik vasfını bitirmek” istediler. Postmodern darbeyle de kanlı darbeyle de olmadı. 1960 ve sonrakileri, uydurulmuş klişelerle yaptıkları sağ-sol çatışmalarını saymıyorum bile! Geriye tek şey kaldı; Ekonomik Darbe!

Birileri sizi engellemeye çalışmıyorsa işe yaramıyorsunuz demektir. Başarılı insanlara bakın; hepsinin çevresinde onları indirmek isteyen birileri muhakkak bulunur; tabii Kemal Kılıçdaroğlu gibi vakalar bunun dışında! Rakiplerinizin sizinle uğraşması aslında başarılı olduğunuzu gösterir.

Şayet Türkiye “EKO-DARBE” girişimini atlatırsa Siyonizm denilen milenyum kölelik sisteminin damarları çatlar. Medine’de Abdülhamid Han’ın yaptırdığı tren rayları ruh kazanıp yepyeni ufuklara açılır. Kudüs’ün onuru ayağa kalkar. Kişi başı milli gelirin zekâtı verilse yepyeni ülkeler inşa edilir. “Kazan-kazan” ahlakına uygun şekilde Afrika’da topraklarımız olabilir. Ayasofya’ya kimse ayakkabılarıyla giremez, ecdadın mirası hak ettiği makama ulaşır.

Türkiye “Eko-Darbe” girişimiyle baş başadır. Batı kendi çapında haklı! Kim ister sömürgelerinin elden gitmesini? Kim ister “jeopolitik konumu” sebebiyle Türkiye’yi övdüğü halde onu parmaklarında şakır şakır oynatmanın dayanılmaz cazibesini kaybetmeyi? Kim ister “Stratejik müttefik” deyip sırtından hançerlediği insanların kavuştuğu özgürlüğün tüm İslam topraklarına yayılmasını?

Batı son kozlarını oynuyor! Şayet tutturamazsa Türkiye artık onlar için “eşit rakip” haline gelecek.

Tıpkı “müflis tüccar gibi” eski defterleri karıştırmaya başladılar! En son Amerika menşeli yayın organı NEWSWEEK’te yayınlanan bir makale Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın’ın da ifadesiyle “PKK ve FETÖ terör örgütleri propagandasının, gerçekler ve ideolojik paranoya olarak analiz edilerek sunulduğu” bir saldırı girişiminin önsözüydü!

NEWSWEEK, yeni darbe girişiminin “içeriden” değil, “dışarıdan yapılması” çağrısında bulunuyor. Kullandıkları ifadeler darbe dönemlerinden kalma! Eski defterleri açmışlar, kendi oluşturdukları yaraları kaşıma çabasındalar!

Kürtlerin ezilmesi, despot diktatör, tiran, Osmanlı’nın dirilişi, PKK, Kürdistan, çözüm süreci, milliyetçilik, Ermeni soykırımı, ılımlı Müslüman ülke, terör rejimi, cihatçı yabancı savaşçılar, Sünni, Şii, DAEŞ, Kobani, Hamas, BRICS…! Daha neler neler..!

Makalede; “TÜRKİYE’NİN MEVCUT EKONOMİK SORUNLARI ERDOĞAN’I DA İÇERECEK ŞEKİLDE FAYDALI OLACAKTIR” deniyor. Yani hiçbir darbeyle devrilmeyen Erdoğan’ı “Eko-Darbe” ile devirmeyi planlıyorlar!

Darbeler “millete karşı” yapılır ve milletin gözü korkunca da liderler ortadan kaldırılır.

Başkan Erdoğan’a darbe yapmaya kalkarlarsa millet göğsünü siper eder, yüzde 52 oy oranı % 62’ye çıkar! Milletin kendisine darbe yapmaya kalkarlarsa bu milletin lideri dağın taşın arkasına saklanmaz! Bugün Türkiye’de “devlet-millet-siyaset” çatışması bitmiş; askeriyle, polisiyle, yöneticileriyle tek yürek bir mekanizma var! Bu yürek İstanbul’da, Ankara’da, Anadolu’da, Kudüs’te, Medine’de, Myanmar’da, Türkistan’da, Tahrir Meydanı’nda, Bosna’da, Batı Trakya’da, Novipazar’da, Afrika’da, Savakin Adası’nda, Katar’da ve dahi tüm mazlum coğrafyalarda atmaya devam edecek ve bu birlik tarihin yönünü değiştirecektir; buna Allah’ın izniyle kimse engel olamaz!

“Eko-Darbe” girişimi devam edecek; bunu bertaraf etmek tankların karşısında durmakla aynıdır ve bu hikâyenin finalini Müslümanlar yazacaktır!

İSKİLİPLİ HOCA’YI ASANLAR TRUMP’IN SÖZCÜLÜĞÜNÜ YAPIYOR!

1926 Şubat’ında “dönemin Ankara halkı” bir idamı izlemek için Samanpazarı’nda toplanmış. Hava soğuk..! 51 yaşında, sakallı bir adamı idam sehpasına çıkarıyorlar. “Korku imparatorluğunun” lejyonerleri o gün İskilipli Atıf Hoca’yı şehit ediyor!

Şapka takmadı diye idam edilen İskilipli Atıf Hoca’ya “İngiliz Muhipler Cemiyeti üyesiydi” diye yıllarca iftira atan Cumhuriyet Gazetesi zihniyeti bugün ABD Başkanı Donald Trump’ın sözcülüğünü yapıyor. Bunların Newsweek’ten tek farkı güya “içimizde” olmaları!

siyasetcafe.com

gokcek-007.jpg

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.