Survivor 2018’de büyük kavga

Survivor 2018’de büyük kavga

TV8 ekranlarının merakla izlenen yarışma programı Survivor 2018’de sular durulmuyor. Her yeni bölümde bir kavga ve tartışma yaşanıyor. İşte son yaşanan kavga;

Survivor'ın bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde Ünlüler takımından Nihat Doğan ile Gönülllüler takımından Hakan Hatipoğlu büyük tartışma yaşadı.

Survivor 2018'in bu akşam ekrana gelecek olan 19. bölümün fragmanı yayınlandı. Fragmana Hakan Hatipoğlu ve Nihat Doğan'ın kavgası damga vurdu.

Survivor’ın Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümüne Hakan ve Nihat Doğan kavgası damga vuracak. Ödül oyunu için futbol maçında karşı karşıya gelen All Star ve Gönüllüler takımının mücadelesi nefesleri kesecek.

Acun Ilıcalı’nın yöneteceği oyunda, sakatlığından dolayı yarışamayan Hakan Hatipoğlu’nun saha kenarından söylediği sözlere Nihat Doğan çok sert tepki verdi. İki yarışmacı büyük bir sinirle birbirlerinin üzerine yürüdüler. Hakan Hatipoğlu ve Nihat Doğan isimli yarışmanın kavgası objektiflere an be an yansıdı.

Öte yandan Gönüllüler ne yapıp ne edip ödül oyununu ve dokunulmazlık oyununu kazanmak zorunda. Takım hem aç hem de her hafta ağır yaralar alıyor. Son elemede Emre’nin gidişi takımda dengeleri alt üst ediyor. Anıl ile Berrin arasında soğuk rüzgarlar esiyor.

hakn.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.