Survivor Adem’den Serhat Akın’a dava!

Survivor Adem’den Serhat Akın’a dava!

Survivor 2018’in şampiyonu Adem Kılıççı, Serhat Akın’ın iddialarına çok sert tepki gösterdi ve dava açacağını ifade etti. İşte ayrıntılar;

Fenerbahçe’nin eski futbolcusu ve Survivor yarışmacısı Serhat Akın, Adem Kılıççı ile Sema Aydemir’in aşk yaşadığını ifade etmişti. Survivor’un son şampiyonu Adem Kılıççı, Serhat Akın’ın bu açıklamalarına tepki gösterdi.

Adem Kılıççı, Serhat Akın hakkında hukuki yollara başvuracağını açıklayarak, ''Keşke herkes kurmuş olduğu cümleleri kadar adam ve delikanlı olsa” diye konuştu.

Adem Kılıççı Insatagram hesabında gerçekleştirdiği açıklama, “Bazı basın ve yayın organlarından Serhat Akın iddialı Sema Aydemir ile aşk yaşadığıma yönelik çıkan iddialar kesinlikle asılsız olup bunları gündeme taşıyan kişi hakkında hukuki ve cezai yollara başvurulacağı gibi Semayı kardeşim gibi gördüğünü net bir şekilde iade etmek isterim. Daha fazla bilgi kirliliği olmadan ve bir kadının hatta annenin namusuna dil uzatılmasını istemediğimden dolayı bu mesajı sizlerle paylaşmak istedim. Keşke herkes kurmuş olduğu cümleleri kadar adam ve delikanlı olsa” ifadelerini kullandı.

adem1.jpg

SEMA'DAN İLK AÇIKLAMA

Serhat Akın'ın iddiaları üzerinde Sema Aydemir, Instagram hesabının hikaye bölümünden açıklama yaptı.

Sema yaptığı açıklamada "Yakıştı mı size" diyerek "Şimdi sevdik" dedi. Sema Aydemir ''Merak edenler olmuş. Cevap verelim o zaman. Evet, sevmezdim Hakan Hatipoğlu'nu. Evet bir kaşık suyum olsa ona feda eder, boğardım. Ama bitti. Kapattım her şeyi. Ne yani, ölene kadar düşman mı kalsaydım. O zaman mı mutlu olacaktınız. Adem, evet sevmezdik birbirimizi, sevmedik. Şimdi tanıdık, şimdi sevdik. Şimdi de sevgili yaptınız. Yakıştı mı size! Ben yakıştıramadım. Siz düşünün halinizi" dedi.

sema1.jpg

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.