Survivor2018’de dün akşam hangi yarışmacı elendi?

Survivor2018’de dün akşam hangi yarışmacı elendi?

Survivor2018’de dün akşam adaya veda eden yarışmacı belli oldu. İşte haberin ayrıntıları;

Survivor2018’in dün akşam ki bölümü ile oldukça heyecanlı bir bölüm geride kaldı. Nefesleri kesen Türkiye-Yunanistan maçı yapıldı. Nesefleri kesen oyunlar sonrası adaya veda eden isim de belli oldu.

Survivor'da oynanan Dokunulmazlık Oyunu sonrası yapılan konseyde 3 eleme adayı İpek, Ramazan ve Birsen olmuştu. Yapılan halk oylaması sonucu bu hafta adaya veda eden isim ise İpek oldu.

SURVIVOR'DA YENİ BİR YARIŞMACI

Survivor'da sakatlanan yerine gelen isim belli oldu. Sevilen yarışmanın yapımcısı Acun Ilıcalı konuyla ilgili açıklamayı resmen Instagram adresinde yaptı. İşte Ilıcalı'nın açıklaması: "#Survivor2018 All Star takımına sakatlanan Ecem’in yerine Berna Canbeldek dahil olmuştur, kendisine başarılar diliyorum."

Survivor'da dün akşam Türkiye - Yunanistan maçı nefesleri kesti. Büyük çekişmeye sahne olan zorlu randevunun sonucunu Türkiye kazandı. Son ana kadar nefes nefese geçen zorlu mücadeleyi 10-9 skorla Türkiye kazandı.

Öte yandan Acun Ilıcalı, konseyden önce Adem ve Turabi’nin kavga ettiğini açıkladı.

Acun Ilıcalı, aralarında büyük bir tartışma yaşandığı ortaya çıkan Turabi ve Adem ile ilgili flaş bir açıklama yaptı. Ilıcalı, iki yarışmacının ciddi bir şekilde uyarıldığını ve bu tarz bir olayın tekrarlanması halinde ciddi bir yaptırımı olacağını konseyde tüm izleyenlere duyurdu.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.