Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor’da adaya veda eden isim belli oldu

Survivor 2018’de adaya veda eden ilk isim belli oldu. İşte haberin ayrıntıları;

TV8’de ekranlarının en çok merakla izlenen yarışma programında dün akşam Gönüllüler takımında adaya bir isim SMS oylaması sonucunda veda etti.

Survivor’a SMS oylamasının yanı sıra başka bir isim daha sağlık problemlerini gerekçe göstererek veda etmek zorunda kaldı. Hakan Hatipoğlu’nun durumunun ise henüz netlik kazanmadığı belirtildi.

GAMZE SURVİVOR’A DEVAM EDEMEYECEK

Recep İvedik filminde Survivor sahnesinde yer alan güzel oyuncu adaya veda etmek zorunda kaldı. Konu ile ilgili Acun Ilıcalı’dan açıklama yapıldı.

Acun Ilıcalı, “Gamze doktor kontrolündeydi. Doktor Metin Kuş Gamze’nin Survivor’a devam edemeyeceğini söyledi. Şu an da Survivor macerası Gamze için bitti. Önümüzdeki günlerde yeni bir yarışmacı gelecek. Hakan hakkında şuan bilgim yok ileride devam edip edemeyeceği belli olacak. Doktorumuz çok hassas emin olmadığı sürece yarışmacının devam edip edemeyeceğine karar vermiyor. Bir yarışmacı iyi hissetmiyorum derse yarışmaya çıkmaz” diye konuştu.

SMS OYLARI SONUCU ADAYA VEDA EDEN İSİM: MARCUS

SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim ise Marcus oldu. Survivor 2018’de ilk elenen isim olan Marcus, “Açıkçası içeme doğdu. Sonuçta izleyicilerin kararı. Onlarla fazla tanışma imkanı bulamadım. Hoş bir duygu değil. Buraya savaşmaya gelmiştim. Daha yeni başlamıştık. Söyleyecek bir şey bulamıyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.