Survivor’da bu hafta hangi isim elendi?

Survivor’da bu hafta hangi isim elendi?

TV8 ekranlarının heyecanla izlenen yarışma programı Survivor2018’de bu hafta hangi isim adaya veda etti? İşte haberin ayrıntıları;

Survivor2018 nefesleri kesmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı ve ekibinin aldığı karar doğrultusunda yeni formata geçildi. Yeni format ile birlikte yarışma programına yeni bir heyecan geldi.

Survivor 2018'de bir eleme gecesi daha son buldu. Eleme adaylarından Funda, Yağmur veya Cumali'den biri Survivor'dan elendi.

‘Survivor kim elendi’ sorusu dün akşam yanıtını buldu. Cumali, Yağmur ve Funda’nın eleme adayı olduğu Survivor 2018’e veda isim de belli oldu.

SMS oylaması sonucu adaya veda eden isim Funda oldu.

ÖDÜL OYUNUNU (KAHVALTI) KİM KAZANDI?

Survivor'da ödül oyunlarının kalitesi artmaya devam ederken, oyun alanındaki hırsta artıyor. Karnı oldukça aç olan ünlüler ve gönüllüler takımı arasında kıyasıya rekabet sürmeye devam ediyor. Acun Ilıcalı bu haftanın ödülünün kahvaltı olduğunu açıkladığı an da iki takım yarışmacıları da adeta çıldırdı. Her iki takım da ödülü görünce kendilerinden geçtiler. Ödülün başından ayrılmayan yarışmacıları Acun Ilıcalı şaka yoluyla güvenlik çağırmakla tehdit etti.

Kazanan tarafın çikolatalı ekmek ve açma yiyeceği voleybol oyununa Ünlüler yine muhteşem başladı. Ünlüler takımı bir ara durumu 6-1’e getirdi. Fakat Gönüllüler takımı mücadeleyi bırakmadı ve geriden gelip öne geçerek durumu 8-6’ya getirmeyi bildi. Oyun sonunda gülen taraf Ünlüler oldu. Hilmi Cem, Murat ve Damla üçlüsü yine bir karşılaşmadan daha hüsranla ayrıldı.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.