Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor’da bu hafta kim elendi?

TV8 ekranlarının sevilen yarışma programı Survivor 2018’de bu hafta hangi isim adaya veda etti? İşte haberin ayrıntıları ve adaya veda eden isim;

Survivor’da Gönüllüler uzun aradan sonra iki kez dokunulmazlık oyununu kaybetti ve 4 ismi eleme adayı olarak çıkardı. Birinci aday Yağmur, ikinci aday Birsen, üçüncü ve dördüncü aday Damla ve Nagihan oldu.

Bu 4 kadın adaydan elenen isim dün akşam ki bölümde belli oldu.

Öte yandan dün akşam ki bölümde en çok kilo veren isimlerde belli oldu.

En çok kilo veren dört arkadaş akşam yemeği yiyecek. Erkeklerde en çok kilo veren tam 13 kilo ile ödülün sahibi Adem olurken, 10 kilo veren Hilmi Cem ise ikinci oldu. Kadınlarda en çok kilo veren 8 kilo ile Nagihan, ikinci ise Merve oldu.

ADAYA KİM VEDA ETTİ?

Survivor 2018’de bu hafta eleme adayı olarak çıkan dört aday Nagihan, Damla, Yağmur ve Birsen. Geçtiğimiz haftalarda yapılan toplu oylamadan rakiplerinden daha az oy alarak Survivor 2018’e Gönüllüler adasına finale gitme hayallerine veda edecek olan isim BİRSEN oldu.

Adaya veda eden Birsen şu ifadeleri kullandı:

“Ne diyeceğimi bilemiyorum. Burada olmak çok güzel, çok keyif almıştım. Daha fazla yolum olur diye bekliyordum. Kısmet bu kadarmış. Yavruma kavuşacağım onun sevinci var. Kalan arkadaşlarıma başarılar diliyorum. Kusurum varsa affedin.”

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.