Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor’da bu hafta kim elendi?

Survivor2018’de bu hafta elenen isim belli oldu. İşte ayrıntılar;

Survivor 2018 finaline sayılı günler kala heyecanda artarak devam ediyor. Dün akşam adaya bir isim daha veda etti ve hayallerine kavuşamadı.

Survivor'da bu hafta Ünlülerden Turabi, Ümit Karan Gönüllülerden ise Hakan ve Damla eleme potasına çıkmıştı.

Survivor'a veda eden isim gerçekleşen eleme gecesiyle birlikte belli oldu. Bu hafta oynanan iki dokunulmazlık oyununda da heyecan oldukça yüksekti. Zorlu parkurda takımları için savaşan yarışmacılar koruma altına girebilmek için savaştılar. Oynanan dokunulmazlık oyunlarından ilkini gönüllüler, ikinci oyunu ise ünlüler kazanmıştı. Yapılan ada konseyinin ardından eleme potasına giren isimler ünlüler takımında Ümit Karan ve Turabi, gönüllüler takımında ise Hakan ve Damla olmuştu.

İŞTE ADAYA VEDA EDEN İSİM

Survivor'da bu hafta kritik bir eleme gecesi heyecanı yaşandı. Ünlüler ve gönüllüler takımı arasında oynanan dokunulmazlık oyunlarında her iki takımda birer oyun kazandılar ve iki takımdan da eleme adayları çıktı. Ünlüler takımı ada konseyinde takımlarından Ümit Karan ve Turabi'nin isimlerini eleme adayı olarak belirledi. Gönüllüler takımında ise eleme adayları Hakan ve Damla olmuştu. Gerçekleşen SMS oylamasıyla birlikte adaya veda eden isim ünlüler takımından Ümit Karan oldu. Ümit Karan böylelikle Survivor olma hayallerine veda etti.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.