Survivor’da dün akşam kim elendi?

Survivor’da dün akşam kim elendi?

TV8 ekranlarından yayınlanan yarışma programı Survivor2018 tüm heyecanıyla devam ediyor. Dün akşam adaya sürpriz bir isim veda etti. İşte haberin ayrıntıları;

Survivor2018’in dün akşam yayınlanan bölümünde adaya hangi isim veda etti? Gönüllüler takımı dün yayınlanan bölümde de iki oyunu kazandı ve yükselişe geçti ve böylece 7 oyun üst üste kazanmış oldular.

Survivor'da hangi isim adaya veda etti? Sorusunun cevabı eleme gecesiyle birlikte belli oldu. Survivor'da bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunlarında gönüllüler takımı adeta rüzgar gibi esti ve kötü gidişata bir dur dedi. 2 dokunulmazlık oyununda kaybeden ünlüler takımından Sahra, Mustafa Kemal ve Adem eleme adayı olarak belirlendi.

Gerçekleşen halk oylamasının ardından Survivor'a veda eden isim Sahra oldu.

ACUN ILICALI'DAN KONSEY AÇIKLAMASI

Acun Ilıcalı, dün akşam gerçekleşen eleme gecesinde sürpriz açıklamalarda bulundu. Acun Ilıcalı 24 Nisan Salı akşamı Survivor'da bir konsey yapılacağını söyledi. Yapılacak olan konseyde yarışmacılara toplu oylama yapılacağını belirten Acun Ilıcalı, bunun sebebinin bir akşamlık bir oylamaya kalmaması yönünde oldu. Yarışmacıların birden fazla oylamayla beraber kaderleri çizilecek. Yarışmacılar yarın akşam oy olarak bir kantara çıkacak ve hangi yarışmacının ne kadar oy alacağı belirlenecek. Diğer yapılacak olan oylama ise finallerde gerçekleşecek.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.