Survivor’da eleme adayları belli oldu

Survivor’da eleme adayları belli oldu

TV8’de yayınlanan yarışma programı Survivor’da bu hafta dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kaybetti ve dört eleme adayı çıkardı. İşte ayrıntılar;

TV8'in en fazla izlenen yarışma programı Survivor 2018'de her geçen hafta heyecan daha da artıyor.

Survivor 2018'de ikinci dokunulmazlık oyunu oynandı. Ayrıca Survivor son bölümde ödül oyunu da sonuçlandı. Survivor 2018 hız kesmeden devam ediyor. All Star ve Gönüllüler takımı dün akşam ödül oyunu ardından da dokunulmazlık oyunu için karşı karşıya geldi.

SURVİVOR'DA ÖDÜL KİMİN OLDU?

Dün akşam yapılan oyunda galip gelen taraf Gönüllüler takımı oldu. Gönüllüler takımı ödülün sahibi olarak 3 gün daha barakada kalabilecek.

SURVİVOR'DA DOKUNULMAZLIK OYUNUN KİM KAZANDI?

Survivor'da kıyasıya bir dokunulmazlık oyunu yaşandı. Kıyasıya rekabetin olduğu dokunulmazlık oyununda All Star takımı 10-8 Gönüllüler takımını yendi. Gönüllüler dün akşam yine konsey stresi yaşadı. Konsey'de ise beklenmedik gelişmeler yaşandı.

BİREYSEL DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR

Bu hafta, haftanın en çok oyun kazanan ismi Yağmur oldu. Yağmur eleme potasına girmekten kurtuldu. Bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Melih'di. Yeni gelen yarışmacılar Emre ve İpek'in ise bir haftalık dokunulmazlıkları olduğu için bu hafta eleme adayı olamayacaklar.

DÖRT İSİM BİRDEN ELEME POTASINA YAZILDI

Konseydi herkes bir isim yazmak durumundaydı. Şaşırtan bir gelişme yaşandı. Survivor 2018'de Gönüllüler konseyinde iki isim birden çıktı. Toplamda 5'er oy alan Birsen ve Gizem bu hafta eleme potasına adını yazdırdı.

Bireysel dokunulmazlığın sahibi olan Melih ise üçüncü eleme adayını belirledi. Melih, Cumali'nin adını verdi.

Haftanın en başarılı ismi Yağmur ise Ramazan'ın ismini verdi. Ramazan bu hafta dördüncü eleme adayı oldu.

SURVİVOR'DA ELEME NE ZAMAN YAPILACAK?

Survivor'da Gönüllüler takımından bir kişi bu hafta adaya veda edecek. Veda edecek olan isim Salı akşamı yapılacak konseyde belli olacak. Bu akşam yayınlanacak olan bölümde SMS oyları atılacak.

siyasetcafe.com

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.